banner564

“İnançlıyız”

Ligdeki ikinci galibiyetini Lefke karşısında alan Yalova, Cuma akşamı oynayacağı zor maça hazırlanıyor

“İnançlıyız”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yenicami karşısında ligin ilk haftasında aldığı galibiyet sonrası, sıkıntılı sonuçlar alan Yalova’da Lefke galibiyeti sonrası takım moral olarak iyi noktaya geldi. Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu Diyalog Spor Servisi’ne verdiği demeçte, galibiyetin takıma inanılmaz iyi geldiğini ancak Lefke maçını geride bırakarak, GAÜ – Çetinkaya maçının hazırlıklarına başladıklarını belirtti.

İyi olacağız
Derviş Kolcu Lefke maçı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, zor olmasına rağmen Lefke karşısında kazanmanın güzel olduğunu belirtti. Maça iyi başladıklarını oyunun belli bölümlerinde net pozisyonlar bulduklarını da aktaran Derviş Kolcu, Kasım’ın kırmızı kart görmesinden sonra ise daha fazla yüklenme fırsatı bulduklarını ve maçı kazandıklarını söyledi. Lefke karşısında aldıkları galibiyetin güzel olduğunu ancak unutmaları gerektiğini belirten Derviş Kolcu, kritik bir haftada 3 puan almalarının son derece önemli olduğunu aktardı. Lige renk vermek adına iyi işler yapmak istediklerini de aktaran Kolcu, cezalarının tamamlanması ile birlikte kendi sahalarında iyi işler yapmayı da planladıklarına dikkat çekti.

Zor bir gece olacak
Sekizinci haftanın açılışında GAÜ – Çetinkaya ile gece maçında karşılaşacak olmalarının sorulması üzerine ise açıklama yapan Derviş Kolcu, zor bir rakiple gece maçında buluşacaklarını söyledi. Takıma inanç ve özgüven adına pozitif yansımaların olduğunu belirten Kolcu, Cuma akşamı zorlu rakipleri karşısında iyi işler yapıp doksan dakikanın sonunda ise iyi sonuçla sahadan ayrılmak istediklerine vurgu yaptı. Çetinkaya’nın gücünün ortada olduğunu belirten Kolcu, Yalova olarak ligde yaptıklarının ortada olduğunu ve izleyenlere iyi bir gece yaşatmak istediklerini belirtti. Lefke karşısında aldıkları 3 puanın anlamlı hale gelmesi için GAÜ – Çetinkaya karşısında iyi sonuç almak zorunda aldıklarını belirten Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu, zorlu maçın öncesini iyi geçirip maça en iyi şekilde çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 06:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474