banner564

2 gram Bonzai

3 ay önce denetimli serbestlikten yararlanan Vedat Kızılkaya, yeniden uyuşturucu tasarrufundan tutuklandı

2 gram Bonzai
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
 Gazimağusa’da aldıkları bir ihbarı değerlendiren Narkotik Şube ekipleri, Vedat Kızılkaya’nın üzerinde yaptığı arama sonucu, pantolonunun cebinde 2 gram Bonzai buldu. Gözaltına alınarak dün tutukluluk istemi ile mahkeme huzuruna çıkarılan Vedat Kızılkaya’nın daha önce uyuşturucu suçundan yargılanarak denetimli serbestlikten yararlandığı öğrenildi.
  Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Cüneyt Arkın, 8 Kasım 2016 tarihinde mahkeme huzurunda bulunan zanlı Vedat Kızılkaya’nın tasarrufunda uyuşturucu madde olduğuna dair bir bilgi aldıklarını ve zanlıyı Gazimağusa’da tespit ettiklerini söyledi. Zanlı üzerinde yapılan arama sonucu, pantolonunun sol cebinde kareli kağıda sarılmış halde 2 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulduklarını aktaran Arkın, uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi Devlet Kimya Laboratuvarı’na, uyuşturucu maddenin içerisinde bulunduğu kağıdın ise parmak izi incelemesine gönderildiğini söyledi.
Tahkikatın seyri değişebilir
Parmak izi incelemesinden gelecek sonuca göre tahkikatın seyrinin değişebileceğini belirten Arkın, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için mahkemeden süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 06:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474