banner564

İşimiz bitmedi

Geçtiğimiz hafta aldığı Cihangir galibiyeti ile ligde kalma ümitlerini artıran Gençlerbirliği, Yeni Boğaziçi’ni de mağlup edip 3 puanı almak istiyor

İşimiz bitmedi
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Cihangir galibiyetinin lige tutunma adına önemli olduğunu aktaran Gençlerbirliği’nin teknik direktörü Ahmet Ogan, Yeni Boğaziçi ile oynayacakları maçı kazanmaları halinde ise play-out’un dışında kalabilecekleri bir haftanın kendileri adına gereçekleşebileceğine dikkat çekti.

Doğru hamleler yapmalıyız
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan 23. haftada karşılaşacakları Yeni Boğaziçi maçı öncesi verdiği demeçte, Cihangir maçının lige tutunma adına önemli bir galibiyet olarak geride kaldığını, ancak bu haftaki maçın ise öneminin daha fazla olduğuna vurgu yaptı. Yeni Boğaziçi, Mağusa Türk Gücü, Küçük Kaymaklı ve Mormenekşe maçı ile birlikte ligi sezon başı koydukları yerde tamamlamak istediklerini belirten Ahmet Ogan, Yeni Boğaziçi maçının ise bu hafta itibariyle önemli olduğunu aktardı. Kazanmaları halinde ligdeki rakiplerinin maçlarını da değerlendirmek durumunda olduklarını ve bir takım hesapları yaptıklarını belirten genç çalıştırıcı, kendileri adına play-out’un dışında kalabilecekleri bir haftanın ise yanlarında olabileceğine dikkat çekti.

Naemeka ders çıkarmalı
Lefke maçında yaptığı hareket sonrası kırmızı kartla birlikte aldığı ceza ile takımına büyük yara veren Naemeka hakkında ise açıklama yapan Ahmet Ogan, oyuncunun yaşanan bu durumdan sonra ders çıkarması gerektiğini belirtti. Naemeka’nın geride kalan 3 haftalık süre zarfında takıma katkı koyamadığını belirten Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, Naemeka ile bire bir görüştüğünü, yabancı oyuncusunun ise kalan haftalarda takıma katkı koyacağına dair Naemeka’dan söz aldığını belirtti. Kalan maçlarda sakatlık ve ceza konusunda dikkatli olmak zorunda olduklarını da belirten Ogan, sahalarında konuk edecekleri Yeni Boğaziçi maçını kazanıp yola daha rahat devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474