banner564

Tüm gözler Sertoğlu'nda

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu KOP’a başvuru ile ilgili kararını bugün açıklayacak

Tüm gözler Sertoğlu'nda
banner598
Karar günü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, kulüplerin verdiği yetkiyi kullanarak KOP’a başvuru yapacağını bugün basın toplantısında detaylarıyla açıklayacak.

Kulüpler yetki vermişti
10 Şubat tarihinde yapılan genel kurulda yetkililere 45 günlük süre verilmiş ve bu süre zarfında sorunun çözülmemesi durumunda KOP’a başvuru yapılması için KTFF yönetimine yetki verilmişti.
Cuma günü dolan 45 günlük süre sonunda Hasan Sertoğlu kulüplerin kendisine verdiği yetkiyi kullanarak KOP’a üyelik başvurusunda bulunacağını açıklamıştı.
Bugün saat 11.00’de yapılacak olan basın toplantısında Hasan Sertoğlu süreç ile ilgili bilgi vererek KOP’a üyelikle ilgili tüm detayları açıklayacak.

Denktaş mektup yolladı
Öte yandan önceki gün Spor Bakanı Serdar Denktaş imzasıyla kulüplere gönderilen yazıda KOP’a üyelik durumunda ülkedeki futbolun sonuna gelineceğini ve BAL Ligi’ne gidişin daha kolay olacağını ve artarak kulüplerin içinden çıkılmaz bir duruma sürükleneceği belirtilerek bu kararın kulüplerin genel kurullarında alınması gerektiği vurgulandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473