banner564

İstikrar savaşı

Süper Ligde yedinci haftanın en önemli maçında Çetinkaya ve MTG teknik direktörleri kazanarak yola devam etmek istiyor

İstikrar savaşı
banner598
Hamit SAKALLI
K-PET Süper Lig’in 7.haftasında karşı karşıya gelecek olan GAÜ Çetinkaya ile MTG arasındaki zorlu mücadelede her iki ekip de kazanıp istikrarlı gidişlerini devam ettirmek istiyor.

Davulcu : “ Ev sahibi avantajımızı kullanacağız”
GAÜ Çetinkaya’nın teknik direktörü Toygar Davulcu yaptığı açıklamalarda MTG ile zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını ancak ev sahibi olmanın verdiği avantajı da kullanarak bu karşılaşmadan galip ayrılacaklarına inandığını ifade etti.

İki kaliteli ekip
Toygar Davulcu açıklamalarında ligin zirvesini ilgilendiren bu önemli mücadelede iki kaliteli ekibin karşı karşıya geleceğini belirtirken; her iki takımda da oyunu değiştirebilecek kaliteli ayakların bulunduğuna dikkat çekti. Davulcu, karşılaşma günü daha motive daha istekli olan takımın sahadan galip ayrılacağını ve bunun da taraftarlarının desteğiyle kendilerinin olacağını ifade ederken taraftarlarını da karşılaşmaya gelmeye davet etti ve mücadelenin dolu tribünler önünde oynanmasının önemine vurgu yaptı.

Oraloğlu: “Zor bir deplasman”
MTG teknik direktörü Ali Oraloğlu yaptığı açıklamalarda GAÜ-Çetinkaya deplasmanın oldukça zor olduğunu ancak kendilerinin de iyi bir ekip olarak bu deplasmandan puan veya puanlar alarak ayrılacak güçte olduklarını ifade etti. 

İstikrar için
Ali Oraloğlu, MTG’nin zirve yarışında geriye düşmemek ve de yakalamış oldukları istikrarı sürdürmek adına bu karşılaşmadan puan veya puanlarla ayrılmak zorunda olduğunu belirtirken, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Fotoğraflar: ferah barışsev

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2015, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473