banner564

İyi çalışıyoruz

Takımın kazanmaya alıştığını belirten Muharrem Mertdin, bu alışkanlığın kupada devam etmesinin önemine dikkat çekti

İyi çalışıyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Ligin beşinci haftasında devraldığı Düzkaya takımıyla 7 galibiyet iki de mağlubiyet alan Muharrem Mertdin, 9 haftalık süre zarfında iyi çalıştıklarını, sonucun ise ortada olduğunu belirtti.

Kazanmakta zorlanan bir takım vardı
Düzkaya takımının beşinci hafta itibariyle başına geldiğinde kazanmakta zorlanan bir süreç içerisinde olduğunu bunlar üzerinde durduklarını ve doğru çalıştıklarını şu an için ise kazanma adına sıkıntının takım adına olmadığını belirtti. Aldıkları sonuçlar sonrası iyi bir puanla yine iyi bir noktada ilk devreyi bitirdiklerini aktaran Muharrem Mertdin, oynadıkları futbolunda son derece keyif verdiğini belirtti.

Neden olmasın
Ligin ilk devresini 22 puanla beşinci sırada bitirmeleri sonrası ligin ikinci devresinde süper lig adına çıkışın devam edeceğinin sorulması üzerine demeç veren Düzkaya Teknik Direktörü Muharrem Mertdin, takım adına eğer böyle bir konu olacaksa var olan sorunların giderilmesi gerektiğini belirtti. Yakalanan çıkışın ikinci devre adına doğru işler ve hamleler yapılması halinde sürmesinin mümkün olduğuna değinen Mertdin, takımın kazanma alışkanlığının ve isteğinin ikinci devrede yine devam edeceğini belirtti.

Takviye gerekiyor
Ligin ilk devresinin Türk Ocağı takımı dışında başa baş gittiğini belirten Muharrem Mertdin, ikinci devrede ligin üst tarafında inanılmaz çekişme olacağını, bu nedenle takımların hazır oyuncu bulması halinde kadrolarına takviye yapacaklarını hatırlattı. Şu an için savunma ve orta sahaya Düzkaya olarak oyuncu gerektiğini belirten başarılı çalıştırıcı, yapılması halinde ise yollarına emin adımlarla ilerleyeceklerini vurguladı. İyi bir devre arası hesapladıklarını da vurgulayan Muharrem Mertdin, ligin ikinci devresinde kaldıkları yerden devam edeceklerinin altını çizdi.

Kupa hedefimizde yoktu
Kupa ilk tur karşılaşmasında Mağusa Türk Gücü deplasmanında alınan galibiyet sonrası adını ikinci tura yazdıran Düzkaya’da kupa hakkında düşünceler net şekilde ortada görünüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Muharrem Mertdin, maç öncesi ikinci tura kalma adına düşüncelerinin bulunmadığını, ancak maç sonunda alınan galibiyet sonrası, ikinci tura kalmanın takım adına sevindirici olduğunu belirtti. Erken gelen goller sonrası oyuncularının galibiyeti istediklerini ve zorladıklarını bu nedenle kazanma alışkanlığının kupada devam etmesinin sevindirici olduğunu belirtti .İkinci tur karşılaşmasında çıkacak sonucun ne olacağını kestirmenin zor olduğuna değinen Düzkaya Teknik Direktörü Muharrem Mertdin, öncelikli hedeflerinin ise kesinlikle lig olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473