banner564

“İyiki Cihangir’de kaldım”

Cihangir’den ayrılmak isteyen Musa, Toygar Davulcu’nun ayrılmasıyla takımda kaldığını ve bundan mutlu olduğunu söyledi

“İyiki Cihangir’de kaldım”
banner598

 Süleyman REBGE

K-Pet Süper Lig takımlarından Cihangir’in başarılı oyuncusu Musa Şanlıer, ligin ilk yarısını değerlendirken Cihangir’de devam edeceği için mutlu olduğunu söyledi.
Şanlıer takımın ikinci yarı hazırlıklarını değerlendirirken ağır ama çok faydalı ve zevkli bir kamp geçirdiklerini belirterek “Ortam olarak zaten her zamanki gibi çok guzel aile ortamı var. Hasan hocanın takıma gelmesi beni hem cok mutlu etti  hem de  ekstradan burdaki çalışma isdeğimi  artırdı” dedi. 

2 gol benim için yeterli değil
İlk devrede  2  gol 10 asist ile  oynadığını belirten Musa “Bu benim için yeterli bir sayı değildir. Hedefim bunu daha da yukarıya çekip takıma hem ligde hem kupa yolunda elimden geldiğince yardım etmekdir. Bunun için da kamp sonrasında ekstra antreman programlarıynan bu eksikliğmi de gidereceğimi düşünüyorum” dedi.

“Cihangir’de mutluyum”
Ligin ortasında eski teknik direktör Toygay Davulcu ile yaşadığı probleme de açıklık getiren Şanlıer “İlk devrede eski hocamız Toygar Davulcu ile ligin ortalarında anlaşmazlık yaşadık ve eğer o devam edecekse ben devre arasında ayrılmak isdediğimi soyledim. Benim ne Aytaç başkan ile ne yönetimde ki diğer abilerimle veya takımdan herhangi  bir oyuncu ile hiçbir sorunum olmadı. Toygar hocanın ayrılmasından sonra iki tarafında isteği ile  takımda kaldım, iyiki de  kaldım çünkü burada mutluyum” ifadelerini kullandı. 
Cihangir’den ayrılmak isteyen Musa, Toygar Davulcu’nun ayrılmasıyla takımda kaldığını ve bundan mutlu olduğunu söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474