banner564

Jet cevap

Yanal, Aziz Yıldızırım’ın hakkında söylediği suçlamalara yanıt verdi

Jet  cevap
banner598
Fenerbahçe'de yaşanan ve Ersun Yanal'ı istifaya kadar götüren Yıldırım-Yanal krizi devam ediyor. Dün Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Ersun Yanal ile ilgili açıklamalarına tecrübeli teknik adamdan cevap gecikmedi.
Aziz Yıldırım'ın kendisiyle ilgili söylediği sözleri yazılı basından üzülerek okuduğunu belirten Yanal, Aziz Yıldırım ile medya üzerinden tartışmaya girmek istemediğini ancak ele alınan konuların cevap vermeyi gerektirdiğini söyledi.

"Yıldırım'ın eleştirmesi düşündürücü"
Tecrübeli teknik adam yaptığı açıklamada Başkan Aziz Yıldırım ile bakış açılarının farklı olduğunu dile getirdi. Ersun Yanal, "Sayın Başkanın çalışmalarda bilgisayar kullanmamla ilgili eleştirileri bakış açılarımızdaki derin farkı ortaya koymaktadır. Sayın Aziz Yıldırım tarafından günümüzde bilgisayar teknolojisini kullanmanın eleştiri konusu yapılması son derece düşündürücüdür. Bilgisayar teknolojisini kullanmam, Türkiye liginde en çok koşan, teknik istatistiklerde en yüksek takımın Fenerbahçe olmasını ve önemli puan farkıyla şampiyonluğu getirmiştir" dedi.

"Çalışma programı arkadaşa göre olmaz"
Başkan Aziz Yıldırım'ın ifade ettiği "Çalışma saatlerini bayan arkadaşlarına göre ayarlıyor" ifadesine de değinen Yanal konuyla ilgili, "Çalışma programlarını “bayan arkadaşlara” göre planladığım konusu, futbol bilen herkes için hem şaşırtıcı hem de Sayın Yıldırım’ın bu tür konulara girmek zorunda hissetmesi üzüntü vericidir. Bir futbol kulübünde çalışma programları yıllık olarak belirlenir. Hazırlık döneminde ise, özel maçların tarihi belli olduktan sonra ligin ilk haftasına kadar program yapılmıştır. Kişiye ya da kişilere özgü program yapılmaz. Program 14 Temmuz’da, hazırlık döneminin başında açıklanmıştır" ifadelerini kullandı.

"Suçlanacak en son hocayım"
Futbolcu kazanmak ile ilgili suçlanacak en son hoca olduğunu vurgulayan Ersun Yanal, "Genç futbolcuları kazanmak konusunda bir açıklamaya gerek olmasa da, hatırlatmam gerekir ki, futbolcu kazanmakla ilgili suçlanacak en son teknik direktör olduğum spor kamuoyunun malumudur. Türkiye futboluna kazandırdığım birçok genç oyuncu ulusal ve uluslararası başarılarıyla herkesin bilgisindedir" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2014, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474