banner564

Junuzovic şoku

Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Türk asıllı İsviçreli oyuncunun yanı sıra forvet pozisyonu için Dorlan Pabon ismi gündeme geldi

Junuzovic şoku
banner598
Trabzonspor serbest kalan Gökhan İnler'i transfer etmek için harekete geçti. Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Türk asıllı İsviçreli oyuncunun yanı sıra forvet pozisyonu için Dorlan Pabon ismi gündeme geldi. Öte yandan Werder Bremen'den transferi söz konusu olan Zlatko Junuzovic, Trabzonspor'a transfer olmak istemediğini açıkladı. Visca transferi de tamamen yattı. 
Trabzonspor, Beşiktaş'la sözleşmesi feshedilen Gökhan İnler transferi için düğmeye bastı. Daha önceden de ilgilendiği orta saha oyuncusunun serbest kalmasının ardından bu transferin yakında gerçekleşmesi bekleniyor.
Bordo-mavili ekibin Edin Visca ısrarı da sürüyor. Ancak Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Visca'yı veremeyceklerini Bordo-Mavili kulübe bildirdiklerini açkıladı.

Trabzonspor’a gelmek istemiyor
Trabzonspor, Werder Bremen'le anlaştığı Junuzovic'i ikna etmeye çalışıyor. Ancak görünen o ki Junuzovic'in ikna olmaya niyeti yok.  Avusturya'da yayınlanan Weser-Kurier'in haberine göre Zlatko Junuzovic, Trabzonspor'a gitmek istemediğini açıkladı. Werder Bremen'in hazırlık kampında kulüp televizyonu Werder TV'ye konuşan Junuzovic, kontratının 2018'de biteceğini belirterek sözleşmesi sona erene kadar Werder'de oynamak istediğini vurguladı.
Gary Medel transferinde ise süre uzadıkça yeni talipler çıkıyor. CSKA Moskova, Boca Juniors ve Meksika ekipleri oyuncuya ciddi teklifler sundu.
Bu arada Trabzonspor eldeki forvetlerin skor sayısından memnun değil. Bu nedenle arayışlarını sürdüren Bordo-Mavililer Meksika takımlarından Monterrey'in formasını giyen Kolombiyalı golcü Dorlan Pabon için 3 milyon doları gözden çıkardığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2017, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474