banner564

Kahraman: Başarı devam etmeli

Yeni sezon öncesi planlamalara başladıklarını söyleyen Cihangir’in teknik direktörü, iyi çalışacaklarını belirtti

Kahraman: Başarı devam etmeli
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Kısa süre önce Cihangir Kulübü ile anlaşan Teknik Direktör Kılıç Ali Kahraman gelinen noktada yakalanan başarılı sürecin Cihangir adına devam etmesi gerektiğini söyledi. Bu bağlamda çalışmalarının ve planlamanın yeni sezon öncesi başladığını söyleyen Kahraman, transfer görüşmelerinin ise yerli ve yabancı konusunda devam ettiğini aktardı.

İyi süreci sürdürmeliyiz
Geride kalan sezonda Toygar Davulcu nezaretinde Cihangir takımının önemli işler yapması ile birlikte altın bir sezonu geride bıraktığını söyleyen Kılıç Ali Kahraman, bu nedenle yeni sezonda var olan periyodu daha yukarıya çekmek zorunda olduklarını söyledi. Takımdan ayrılan önemli isimlerin olduğunu da hatırlatan Kahraman, transferde nokta atışı yapmak zorunda olduklarını bunun için ise çalışmalara başladıklarına dikkat çekti. Cihangir takımına ait kiralık konumunda olan oyuncuların birçoğu ile yeni sezonda çalışmak istediğini de aktaran Kılıç Ali Kahraman birçoğu ile görüştüğünü ve sağlıklı bir transfer süreci geçirmek için çalıştıklarını söyledi.

Sezon açılışı 17 Temmuz
Mevcut kadrodan birçok ismin yeni sezon öncesi çalışma yaptığını söyleyen Kılıç Ali Kahraman artık bir çok oyuncunun ölü sezonda yatmadığını ve formda kalma adına kendine baktığını belirterek bununda sezon öncesi son derece önemli olduğunu söyledi. Takıma dönecek olan isimlerin birçoğunun önemli isimler olduğunu bir kez daha hatırlatan Kahraman, iyi bir ekip olma adına ise iyi çalışmak zorunda olduklarını söyledi. Teknik heyete yardımcı olarak isim belirlemediğini aktaran Kahraman bu yönde düşüncesinin olduğunu, ancak yeni sezona yönelik hazırlık maçları da dahil tüm planlamalarının hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2017, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474