banner564

Kamp devam ediyor

Girne Spor Birliği masa teniscileriyle, yoğun bir çalışma temposu başlattı

Kamp devam ediyor
banner598
Girne Spor Birliği masa teniscileriyle kampa girerek, yoğun bir çalışma temposu başlattı. Geçtiğimiz hafta başlayan kamp bu hafta da devam edecek. Anafartalar Lisesi salonunda yapılan kampı Türkiye Milli antrenörlerinden Can Çav yönetiyor. Sabah 9:30-11:00 arasında yeni başlayanlar, saat 11:00-13:00 ile 15:30-18:00 arasında ise günde çift idman olmak üzere yetişmiş sporcular çalışıyor.

Can Çav: Daha da iyi oldular
Milli antrenör Çan Çav gazetemize yaptığı açıklamada Girne Spor Birliği sporcularının bu yıl daha da fizik ve teknik olarak geliştiklerini,özellikle Türkiye ve dış temaslarla sporcuların maç yetenekleri,nin ve tekniklerinin daha iyi olacağını belirtti.

Aknar : Genişletilmiş kamp Perşembe günü
Girne Spor Birliği başkanı Ahmet Aknar,bu yıl ülkede masa teniscileri için üçüncü kez kamp yaptığını belirterek,Çan Çav ile 2 yıldır birlikte kamp yaptıklarını belirtti.Aknar,Perşembe günü Türkiye’den ve dış ülkelerden gelecek masa teniscilerle kampı daha da büyüteceklerini,Çarşamba günü gelecek takım isimlerini açıklayacağını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 08:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Öz
Öz - 3 yıl Önce

Parlamenton ve Cumhurbaşkanlık ofisin gecekondu. Ben ganimetlediğim rum mallarına sana külliye yapacağım. Maraşın yüzde 3-4 ünü açıp Türkiyeden alacaklara vereceğim denilen bir yer, cumhurbaşkanı, başbakanı atanan, seçilmiş cumhurbaşkanına itimat mektubu veren elçi, cumhurbaşkanlık konutuna çağrıldığı halde gelmeyen, askeri, polisi ülkenin yöneticilerinin verdiği emirlere uymayan, parası olmayan devlet mi olur? En fazla alt yönetim olur.Gandır çocuğu da devlet oldum desin.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474