banner564

Karadağ daha zor olacak

Önümüzdeki sezon Batı temsilcisi Lefke için uğraş verecek olan Bülent Aytaç, Lefke’nin hak ettiği yere geleceğini belirtti

Karadağ daha zor olacak
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Yeni yönetimin belirlenmesinin ardından kolları sıvayan Lefke yönetiminde göreve getirilen Bülent Aytaç, düşüncelerini Diyalog Spor Servisi ile paylaştı. Geçmiş yönetim ve Teknik heyetin takım üzerinde emeğinin fazla olduğunu belirten Aytaç, onlardan aldıkları başarılı takımı daha yukarıya çekeceklerini söyledi.

Başarılı bir takım aldık
Teknik Direktör Bülent Aytaç yaptığı değerlendirmede Lefke’nin son iki sezon yükselen değeri ve elde ettiği başarılar sonrası adından çok fazla söz ettirdiğini belirtti. Bu nedenle kendisinin başarılı bir takım aldığının bilincinde olduğunu, bu başarılı takımı ise daha iyi noktaya getirmek için çalışacaklarının altını çizdi. Lefke camiası adına yakalanan bu başarının devam etmesi gerektiğini de vurgulayan Bülent Aytaç, iyi bir yönetim ve Başkan ile çalışacağı için ise mutlu olduğunu vurguladı.

Kadro korunacak
Mevcut kadronun korunması adına başkan ve yönetimden söz aldığını belirten Teknik Direktör Bülent Aytaç, bunun yanında takıma takviyenin de yapılacağını belirtti. Lefke’de geçmiş dönemlerden gelen kadro derinliği sıkıntısının bir şekilde aşılması gerektiğini hatırlatan Bülent Aytaç, bunu aşmaları halinde önlerinin açık olduğunu vurguladı. Göreve gelmesi ile birlikte dış transferde 3 oyuncu ile bire bir kendisinin görüştüğünü aktaran Bülent Aytaç kısa süre zarfında transferin de netlik kazanacağını belirtti.

Demeçler yersizdir
Basında yer alan takımdan gidecek isimler yönüne de değinen Aytaç, tümünün yersiz olduğunu ve her şeyin yolunda gitmesi halinde hiçbir oyuncunun takımdan ayrılmayacağını hatırlattı. Şu an için serbest transfer hakkı sadece Arif Öztürk’ün olduğunu belirten Aytaç, Arif’in Baf Ülkü Yurdu ile anlaştığını ancak imza atmadığının ise unutulmaması gerektiğini hatırlattı. Yönetimle yaptığı görüşmede ise gitmek isteyenin gidebileceğini ancak yerinin dolacağını da belirten Bülent Aytaç, sorunsuz bir sezon öncesi hedeflediklerini de belirtti.

Ay sonu başlıyoruz
Sezon planlamasının şu an için hazır olduğunu geçmiş dönemlerde 20 Haziran tarihinde çalışmalara başladığını hatırlatan Bülent Aytaç, yönetimin oyuncularla görüşmelerini tamamlamasının ardından ay sonu çalışmalara start vereceğini belirtti. Sorunların çözülmesinin öncelikli talebi olduğunu aktaran Aytaç, Lefke’yi iyi bir sürecin beklediğini sözlerine ekledi.

Fotoğraflar: Mustafa ŞENAL

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2015, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473