banner564

“Karadağ geçilmeyecek”

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Lefke’nin teknik direktörü Mehmet Bolkan’ın hedefi izlerken zevk verecek bir oyun ortaya koymak

“Karadağ geçilmeyecek”
banner598

 Yusuf YILDIZEV

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Lefke, yeni sezona yoğun tempoda hazırlanırken teknik  direktör Mehmet Bolkan, yeni sezon planlamasını, hedefleri ve transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Sezon öncesi çalışmalar
Sezonu 2 hafta önce açan Lefke’de Mehmet Bolkan, yoğun ve zorlu bir çalışma dönemi geçirdiklerini, 10’a yakın hazırlık maçı oynayacaklarını, şu ana kadar oyuncuların performansından memnun olduğunu, 18-22 Ağustos tarihlerinde Girne’de kamp yapılacağını belirtti.

Sezon hedefleri
Ligdeki hedeflerinin ilk 5 içerisinde yer almak olduğunu ve bunu rahatlıkla yerine getirebileceklerine olan inancını belirten tecrübeli teknik adam, Federasyon kupasını kazanmanın ana hedef olarak belirlendiğini ve bunu başaracak güçte bir ekibe sahip olduklarını vurguladı.

Transfer gündemi
Ellerindeki kadronun ligin en iyi yerli rotasyonlarından biri olduğunun dikkatini çeken Mehmet Bolkan, yapılacak olan yabancı transferler ile Lefke halkanın izlerken gurur duyacağı ve tribünleri dolduracağı bir takım yaratmanın  peşinde olduklarının üstüne basa basa çizdi. Bolkan Karadağ’a gelenin ellerini boş döndürmenin hesaplarını yaptıklarını ve taraftarla bütünleşerek bunu gerçekleştireceklerini belirtti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474