banner564

Kartal kanatlandı 5-0

Yenicami konuk ettiği Dumlupınar’ı rahat bir oyun sonunda 5-0 yenerek 3 puanı aldı

Kartal kanatlandı 5-0
banner598
Stadyum: Lefkoşa Atatürk Stadı
Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, İsfendiyar Açıksöz, Mehmet Tarım
Yenicami: Yusuf, Hüseyin Sadıklar (Rıfat), Erbay, Halil, Ünal (Mehmet Göktaş), Çağdaş, Adil, Moses, John, Mehmet Altın (Ömer Gül), Hascan
Dumlupınar: Ali, Hüseyin Yeşilbaş, Hasan, Müslüm (Mamadou), Erdoğ, Mustafa, Kenan, Berke (Mehmet Çavuş), Ümit, Fofana,Turgut (Rıdvan)
Goller: 36 ve 55.Dk Mehmet Altın , 70.Dk Ünal, 73.Dk  Ömer, 75.Dk Hascan (YENİCAMİ),

Hamit SAKALLI
K-PET Süper Lig'in yedinci haftasında karşı karşıya gelen Yenicami ile Dumlupınar'ın mücadelesinde, ev sahibi Yenicami oldukça rahat bir karşılaşma sonunda rakibini farklı mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
15.Dk: Yenicami atağında Ünal ceza sahası dışından sert bir vuruş gerçekleştirdi ancak kaleci Ali gole izin vermedi ve savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
19.Dk: Dumlupınar’da kullanılan köşe vuruşunda Müslüm ön direkte vuruşunu gerçekleştirdi ancak Çadaş topu çizgiden çıkardı. Dönen topa Müslüm bu kez kafayla vurdu ancak Çağdaş yine topu çizgiden çıkardı. Bu pozisyonda Dumlupınar futbolcularının topun çizgiyi geçtiği yönünde itirazları oldu.
19.Dk: Yenicami kontra atağında John sol çaprazdan ceza sahasına girdi ve kaleci Ali ile karşı karşıya kaldı. John’un vuruşunda kaleci Ali gole izin vermedi.
33.Dk: Yenicami atağında Mehmet Altın soldan topu ceza sahasına taşıdı ve pasını John’a aktardı. John’un vuruşunda top Müslüm’e çarpıp kornere çıktı.
36.Dk: Yenicami atağında Ünal’ın ceza sahasına ortasında Erbay topu Hüseyin Sadıklar’a indirdi. Hüseyin’in orta şut karışımı vuruşunda top John’un önünde kaldı ve vuruşunda kaleci Ali topu kornere çeldi. Ünal köşe atışında topu ceza sahasına ortaladı ve John’un vuruşunu kaleci Ali kurtardı ancak dönen topu Mehmet Altın tamamlayarak filelere gönderdi.
YENİCAMİ 1-0 DUMLUPINAR
55.Dk: Yenicami atağında Hüseyin Sadıklar sağdan bindirdi ve topu Ünal’a aktardı. Ünal’dan seken top John’un önünde kaldı. Savunmanın müdahalesinde boşta kalan topu Mehmet Altın alarak düzgün bir vuruşla filelere gönderdi. YENİCAMİ 2-0 DUMLUPINAR
62.Dk: Yenicami atağında Moses sağdan topu ceza sahasına ortaladı ve arka direkte Ünal bomboş pozisyonda kötü bir vuruş yapınca takımını mutlak bir golden etti.
70.Dk: Yenicami atağında Ömer'in sağdan ortasında Ünal arka direkte topu kontrol ederek düzgün bir vuruşla filelere gönderdi. YENİCAMİ 3-0 DUMLUPINAR
73.Dk: Yenicami atağında John sağdan ceza sahasına girdi ve topu Ömer'e aktardı. Ömer'in vuruşunda top filelere gitti. YENİCAMİ 4-0 DUMLUPINAR
75.Dk: Yenicami kontra atağında John hızla rakip yarı alana girdi ve topu Hascan'a aktardı. Hascan müsait pozisyonda vuruşunu yaparak topu filelere gönderdi. YENİCAMİ 5-0 DUMLUPINAR
81.Dk: Yenicami atağında Moses'in sağdan ortasında John'un vuruşu üst direkten geri geldi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2016, 07:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473