banner564

Kartal yüksekten uçtu: 2-1

Haftanın son maçında Doğan Türk Birliği’ni mağlup eden Yenicami haftayı puan farkı ile lider tamamladı

Kartal yüksekten uçtu: 2-1
banner598
YER. Lefkoşa Atatürk Stadı
HAKEMLER: Fehim Dayı-Ahmet Özkurtuluş-Özal Çağlayan 
YENİCAMİ: Yusuf-H.Sadıklar-Erbay-H.Uçar-Çağdaş-Adil-Ünal(Emin Dk.90)-Moses-Tansel(Ömer dk.86)-Hascan(M.Altın Dk.77)-John-Ebuka
DIĞAN TÜRK BİRLİĞİ: Ozan-Aydın-A.Sönmez-Salih(A.Coşkun Dk.85)-Koral-H.Kanlı-Ahmet-Kenan(Ali Dk.77)-S.Saygı-Quincy Osei(Christian Dk.86)-Quadri Rahemm
GOLLER: Dk.28 Tansel, dk.84 John(Yenicami) Dk. 37 S.Saygı(D.Türk Birliği)
KIRMIZI KART: Dk. 84 John(Yenicami)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nin 5. haftasının kapanış maçında Yenicami Doğan Türk Birliği’ni 2-1 yenerek liderliğe yükseldi.
  11. dakikada gelişen Yenicami atağında John sol taraftan rakip ceza alanına girdi, rakibinden kurtulduktan sonra yavaş hareket edince araya giren A.Sönmez topu uzaklaştırdı.
  28. dakikada Yenicami öne geçti. Bu dakikada santra yuvarlağı içerisinde kazanılan faul atışında Adil bekletmeden topu oyuna soktu. Topla buluşan Tansel kaleciyi de geçtikten sonra topu ağlara yollayarak Yenicami’yi 1-0 öne geçirdi.
  37. dakikada skora denge geldi. Gelişen Doğan Türk Birliği atağında Yenicami defansı topu uzaklaştıramadı. Kenan’ın pasında topla rakip ceza alanı içinde buluşan S.Saygı düzgün bir vuruşla topu takımına beraberliği getiren golü attı. 1-1
  50. dakikada Yenicami’den H.Uçar’ın sağdan ortasında kaleci Ozan iki kez topu elinden kaçırdı. Topa son vuran Hascan’ın oldu, ancak H.Kanlı çizgi üzerinden topu uzaklaştırdı.
  54. dakikadaki D.Türk Birliği atağında S.Saygı’nın vuruşunda top uzak direk dibinden dışarı gitti.
  62. dakikada bu kez Aydın rakip ceza alanı dışından vurdu, kaleci Yusuf mükemmel uzandı ve topu kornere attı. Kornerden sonu alınamadı.
  72. dakikada gelişen D.Türk Birliği atağında Salih’in sol taraftan son çizgiye kadar inerek geriye çıkardığı topa Quincy çok kötü vurdu ve topu dışarı attı.
  84. dakikadaki Yenicami atağında H.Sadıklar’ın pasında topla buluşan John rakibinden kurtulduğu anda düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek Yenicami’yi 2-1 öne geçirdi. Gol sevincini abartarak tribünlere kadar John ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
  90. dakikada D.Türk Birliği kalecisi Ozan‘ın uzaklaştıramadığı topu alan Ünal’ın vuruşunda top yan direkten oyun alanına döndü. Defans topu uzaklaştırdı.
 Az sonra maç da bu skorla sona erdi ve Yenicami haftayı puan farkı ile lider tamamladı.
 A-2 gençler maçı ise 0-0 sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474