banner564

Karting de büyük çekişme yaşandı

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulubü, 29 Mayıs Pazar günü Cemsa Karting Pistinde Zeka Özteknik Karting Kupası ikinci yarışını gerçekleştirdi.

Karting de büyük çekişme yaşandı
banner598
27 ekibin yarışmaya katıldığı mücadelede özellikle Senior Light Kategorisi’nde heyecan büyüktü. Mini kategorisiyle başlayan Zeka Özteknik Karting Kupası’nda, birinciliği çok az bir fark ile Mert Uzun aldı. 
İkinci Hüseyin Çocuk olurken, üçüncülük Mustafa  Efe’nin oldu. Senior Heavy’de ise ilk yarışı kazanan Behzat Mut, ikinci yarışta lastik arızası yaşayarak önde götürdüğü yarışı bitiremedi. Bu kategöride Birinci Umut Araz, ikinci Hakkı Gürcan, üçüncü ise Orhun Mevlit oldu. Shifter Kategörisinde birinci Serkan Bolkaner, ikinci Coşkun Gürel, üçüncü ise Sualp Davut oldu. 
Günün en çekişmeli kategörisi olan Senior Light da ise Cevdet Alptürk şampiyon oldu. Onu çok yakından takip eden Soyhan Çuvalcıoğlu ise rahatsızlık yaşayarak ikinci yarışta çekilmek zorunda kaldı. Günün ikincisi Tolga Güryel, üçüncüsü ise ise Salih Karalım oldu. Zeka Özteknik Karting Kupası 3. Yarışı 26 Haziran da gerçekleşecek.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2016, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473