banner564

Milliler liderlik peşinde

KKTC Milli Takımı CONIFA Dünya Kupası’nda grubundaki son maçını bugün oynayacak

Milliler liderlik peşinde
banner598
Ogün Genç KAÇMAZ – Okan KARADEMİR / KTSYD-ABHAZYA
KKTC A Milli futbol takımımız, Abhazya'da devam eden CONIFA 2016 Dünya Kupası'nda C Grubu'ndaki ikinci ve son maçında bugün Reatia ile karşılaşacak.
Milli takımımız gruptaki ilk maçta güçlü rakibi Padania'yı 2-1 yenerek 2. tur için avantaj elde etmişti. 
Millilerimiz Gagra şehrindeki Daur Akhvedeliani Stadı'nda saat 11.00'de karşılaşacağı Reatia karşısında elde edeceği en az bir puanla grubu lider olarak tamamlayarak bir üst tura yükselecek. 

Milliler rakiplerini izledi
KKTC A Milli Futbol Takımımız dün grupta oynanan Padania – Reatia maçını yerinde izledi. Daur Akhvedeliani Stadı'nda oynanan karşılaşmada Padania, Reatia'yı 6 – 0'lık skorla yenerek 3 puana ulaştı. İlk maçından puansız ayrılan Reatia'nın zayıf bir rakip olması dikkat çekti.

Reaita maçı hazırlıkları tamam
Milli Takım, Padania-Reatia maçının ardından aynı sahada bir saatlik antrenman gerçekleştirdi.
Antrenman öncesinde teknik direktör Turan Altay futbolculara ilk maç ve gruptaki diğer karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Altay, Reatia'yı küçümsememeleri gerektiğini belirterek hafif sakatlıkları bulunan futbolculardan da bilgi aldı. 
İlk maçta darbeye dayalı ağrıları bulunan Mustafa Yaşınses ve Salih Say ile sakatlığı devam eden Ahmet Sönmez çalışmaya katılmadı. Milliler ısınma koşusu ile başladığı antrenmanda açma, germe hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi.


2016 CONIFA Dünya Kupası C Grubu Puan Durumu
Takımlar O G B M A Y AV P
1.Padania 2 1 0 1 7 2 5 3
2.KKTC 1 1 0 0 2 1 1 3
3.Reatia 1 0 0 1 0 6 -6 0

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2016, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473