banner564

Kaya: Gelecek garanti altında

Voleybol altyapı okullarındaki 100 minik Atatürk Spor Salonu’nda buluştu

Kaya: Gelecek garanti altında
banner598
Voleybol alyapısına emek veren voleybol antrenörleri Serpil Kayalp, Mahmut Yaman ile Erdinç Serdahoğlu’nun çalıştırdığı 100 kadar minik voleybolcu şölende buluştu. 
Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda yaşları 7 ile 14 arasında değişen yaklaşık 100 minik ve yıldız voleybolcunun katıldığı ve adeta muhteşem bir voleybol şölenine dönüşen etkinliği aileler de ilgi ile izledi.
Şölen sonunda Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya ile şölene katkı koyan yetkililer tüm katılımcılara katılım belgesi verdi.
Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, organizasyona katkı koyan herkese teşekkür ederek Voleybolun geleceğnin garanti altında olduğunu vurguladı.
Kaya" organizasyona katkı koyanalt yapı antrenörlerimiz ,Kemal Moral ,Serpil Kayalp ve Erdinç Serdahoğlularına voleybol camiası adına teşekkür ederim. voleybolumuzun alt yapısına 100 tane pırıl pırıl genç kazandırdılar, kendilerini yürekten kutlarım. Genç sporcularımızın aileleride şölene büyük bir katılım gösterdi. Kısa bir süre sonara ada genelinde bu tarz organizasyonlar devam edecek” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2014, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473