banner564

‘Kayıp istemiyoruz’

Ligin son maçında Akova deplasmanına çıkacak olan Dumlupınar play off’a iyi başlama amacında

‘Kayıp istemiyoruz’
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Birinci Lig’de hafta sonu Görneç deplasmanında aldığı galibiyet sonrası play-off oynamayı garantileyen Dumlupınar’da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Akova karşılaşmasına çevrildi. Son haftalarda genç oyuncu grubunun inanılmaz özveri gösterdiğini belirten Evren Bahtıkara, alınan galibiyetlerde oyuncu grubunun performansının önemine değindi. Akova deplasmanının zor bir deplasman olması yanında rakiplerinin son haftalarda iyi süreç yakaladığını belirten Bahtıkara, play-off adına iyi başlamak için zor deplasmandan kayıpsız dönmek istediklerini söyledi.

Her maç farklı hikaye
Geriye dönüp kaybedilen maçları elbette aramakta olduklarını aktaran Dumlupınar antrenörü Evren Bahtıkara, fakat her şeye rağmen önlerine bakmak zorunda olduklarını söyledi. 
Her maçın farklı bir hikayesinin olduğunu söyleyen genç çalıştırıcı gelinen süreçte daralan kadronun kendilerine belli bölümlerde ciddi sıkıntı yaşattığını ifade etti. 

“Genç oyuncuları katarak ivme yakaladık”
Ümit’in sezonu kapattığını, TC’li oyuncuları Tahir’in adadan ayrıldığını, Adem’in uzun süredir aralarında olmadığını söyleyen Bahtıkara, bu zor bölümde ise genç oyuncu performansının aralarına katılıp ciddi bir ivme kazandıklarını söyledi. Akova karşılaşmasının hedefleri farklı iki takımın mücadelesi olacağını hatırlatan Dumlupınar antrenörü Evren Bahtıkara, karşılaşmayı kazanıp play-off’a keyifli puanla giriş yapmak istediklerinin altını çizdi

“Kimsenin canı yanmasın”
Kritik haftanın olacağı otuzuncu haftada herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirten Dumlupınar antrenörü Evren Bahtıkara, hakemlerin özellikle iyi konsantre olmaları gerektiğini belirtti. 1 sezonun emeğinin artık son doksan dakikası olacağını ifade eden Bahtıkara, kimsenin canının yanmayacağı bir hafta olmasını belirtirken, Dumlupınar olarak keyifli bir kapanış istediklerini sözlerine ekledi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473