banner564

Muhteşem eğlenceli Cumartesi geceleri Letafet Bar’da hız kesmeden devam ediyor

Muhteşem eğlenceli Cumartesi geceleri Letafet Bar’da hız kesmeden devam ediyor
banner598

 Muhteşem eğlenceli Cumartesi geceleri Letafet Bar’da hızla devam ediyor. Merit Park Hotel&Casino kalitesiyle hizmet veren mekanda geçtiğimiz haftasonu müthiş bir müzik ziyafeti yaşandı.

 Yoğun konser trafiğine, geçtiğimiz hafta Ankara ve İstanbul’da devam eden büyük sanatçı Soner Olgun bir haftalık aranın ardından yeniden Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. 
Gece eşi Özlem Olgun ve Orkestra yönetmeni Utkan Marangoz’un seslendirmiş olduğu şarkılarla başladı. ‘’Eklemedir Koca Konak’’ Türküsüyle geceye katılan misafirleri selamlayan Soner Olgun muhteşem bir sevgi seli ile karşılandı. 

Kıbrıs Türküleri de söyledi…
Geniş bir repertuar sunan sanatçı Kıbrıs türkülerinden ‘’Mağusa Limanı ve Dillirga’’şarkılarını da seslendirdi. Mekandaki coşku ve eğlence konukların ayağa kalkıp eşlik etmesi ve halay çekmesi ile zirveye taşındı. Seçkin konukların katıldığı  gecede Vakıflar Bankası personeli doyasıya eğlenip yoğun bir haftanın stresini attı. Birçok kutlamanın yapıldığı mekanda yine eğlence hız kesmedi. 
Soner Olgun yepyeni sahne performansıyla 5 Mayıs Cumartesi akşamı yeniden Merit Park Letafet Bar’da tekrar sevenleri ile buluşacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474