banner564

“Kaymak” gibi galibiyet 2-0

Baf Ülkü Yurdu konuk ettiği Küçük Kaymaklı’yı 2-0 mağlup ederek 3 puanı aldı

“Kaymak” gibi galibiyet 2-0
banner598
YER: Fikri Karayel Stadı.
HAKEMLER: Timur Ercan Bodi-Engin Akkagün-Kaan Koday
BAF ÜLKÜ YURDU: Erdoğan-Fikri-İltaç-İsmail-Berk(Ali Kemal Dk.87)-Arif-Hamis-Hüseyin-Joseph(Koffi 90+3)-Laval-Hasan(Hürcan Dk.90+1)
K.KAYMAKLI: H.Piro-Mehmet-Bilal-Azat-Azat(Taner Dk.46)-H.Adal-Bayram(Remzi Dk.60)-Musa-M.Yaşınses(Mete Dk.63)Zokou-Victor
GOLLER: Dk.48 Hüseyin, Dk.58 Joseph(Baf Ülkü Yurdu)

Abdullah ZAİFOĞLU
 K-Pet Süper Lig’de 5’inci haftanın önemli maçlarından birinde Baf Ülkü Yurdu güçlü rakibi K.Kaymaklı’yı mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Son haftaların başarılı takımı B.Ülkü Yurdu güçlü rakibi K.Kaymaklı’yı maçın ikinci yarısında bulduğu iki golle mağlup ederken, K.Kaymaklı ortaya koyduğu oyunla büyük hayal kırıklığı yaşattı. 
 9. dakikada gelişen K.Kaymaklı atağında Bayram’ın ceza alanı dışından sert şutunda kaleci Erdoğan iki hamlede topa sahip oldu.
 21. dakikada Musa’nın K.Kaymaklı adına kullandığı serbest vuruşta Victor’un kafa vuruşunda top üstten az farkla dışarı gitti.
 29. dakikadaki K.Kaymaklı atağında Zokou’nun pası ile sol taraftan rakip ceza alanına giren M.Yaşınses’in vuruşunda kaleci Erdoğan mükemmel bir refleksle topu uzaklaştırarak rakibine gol şansı tanımadı.
 44. dakikada rakip kaleye ilk kez giden Baf ülkü Yurdu’nun atağında rakip defans topu uzaklaştıramadı. Topa en son vuran Laval oldu. Fakat istediği gibi vuramayınca top da kaleci H.Piro’da kaldı.
 48. dakikada sol taraftan gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında Joseph son çizgiye kadar indi fakat rakip defans oyuncuları ona müdahale edemedi. Joseph’in geriye çıkardığı topa çok iyi vuran Hüseyin Baf Ülkü Yurdu’nu 1-0 öne geçirdi. 
 58. dakikada fark 2’ye çıktı. K.Kaymaklı kalecisi H.Piro kendisine gelen bir topta çok rahat olmasına rağmen topu oyuna iyi sokamadı ve top rakip oyuncu Joseph’in önünde kaldı. Joseph de topu düzelttikten sonra düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve Baf Ülkü Yurdu skoru 2-0 yaptı.
 70. dakikada K.Kaymaklı’nın kazandığı serbest vuruşta M.Kaygısız’ın kaleye 30 metre mesafeden vuruşunda günün başarılı adamı kaleci Erdoğan topu kornere tarak rakibine gol şansı tanımadı.
 90. dakikada Mete’nin kullandığı korner atışında Victor’un kafa vuruşunda top yan direkten oyun alanına döndü, defans topu uzaklaştırdı.
 Maç da bu skorla sona erdi ve Baf Ülkü Yurdu aldığı bu galibiyetle çıkışını sürdürdü.
 A-2 gençler maçını K.Kaymaklı gençleri 2-1 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2016, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473