banner564

Kaymaklı farklı galip: 4-2

Hazırlık maçında Doğan Türk Birliği’ni Ortaköy Sahası’nda ağırlayan başkent ekibi, gol düellosunu kazandı

Kaymaklı farklı galip: 4-2
banner598
Takımlar hazırlık maçları yapmaya devam ederken, dün Ortaköy sahasında K. Kaymaklı ile DTB karşılaştı ve maçtanbaşkent ekibi 4-2 galip ayrıldı. Kaymaklı ile Doğan Türk Birliği dün Ortaköy’ün sentetik çim zemininde karşı karşıya geldi. Maçın orta hakemliğini Ali Özer yaptı ve karşılaşmaya golle başlayan K. Kaymaklı oldu. 
Maçın 5.dakikası içerisinde gelişen K.Kaymaklı atağında Musa topu filelere gönderdi ve skoru 1-0 yaptı. 
Maçın 32. dakikasında Mustafa Yaşınses’in getirdiği ve Remzi’ye adeta al da at dediği pası Remzi gole çevirdi ve skoru 2-0 oldu. 
Maçın ilk devresinin son dakikalarında gelişen Doğan atağında kazanılan penaltı atışını Ahmet Sönmez filelere gönderdi ve ilk yarı 2-1 Kaymaklı’nın üstünlüğünde son buldu. 
2.yarıya bu kez golle başlayan taraf Doğan oldu ve ceza alanı içerisine yapılan ortaya Ahmet Sönmez ayak uzattı ve topu ağlara göndererek skoru 2-2 yaptı. 
Her iki takımın da 2.yarı bol bol oyuncu değiştiği bu devrenin 65. dakikalarında gelişen Kaymaklı atağında Yağış topu filelere gönderdi skoru 3-2 yaptı. 
Maçın son dakikalarında Yağış’ın sert şutu direkten geri döndü, dönen topu genç oyuncu İlksen filelere gönderdi ve maçı K.Kaymaklı 4-2 kazanan taraf oldu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2017, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473