banner564

Kaymaklı güç depoluyor

Küçük Kaymaklı yeni sezon hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor

Kaymaklı güç depoluyor
banner598
Hamit SAKALLI

K-Pet Süper Lig’in ilk yarısını lider Yenicami’nin 9 puan gerisinde ikinci sırada tamamlayan Küçük Kaymaklı, sezonun  ikinci devresi için hazırlıklarına başladı.

Kuvvet çalışmaları yapıyoruz
Küçük Kaymaklı antrenörü Vehbi Özerem yaptığı açıklamalarda yeni sezon hazırlıklarına 2 Ocak tarihinde başladıklarını ve bugüne kadar biri sabah biri akşamüzeri olarak iki grup halinde salonda güç çalışmaları yaptıklarını söyledi. Önümüzdeki hafta sonu ise bu çalışmaların yerini sahada taktik antrenmanlarına bırakacağını belirtti.

Kamp yeri henüz belli değil
Vehbi Özerem yaptığı açıklamalarda daha önce kamp yeri olarak Salamis’i belirlediklerini ancak bu bölgedeki sahaların bakımda olması sebebiyle burada kamp yapmaktan vazgeçtiklerini ve Lefkoşa bölgesinde yönetimle görüştükten sonra bir kamp ayarlamaya çalışacaklarını ifade etti. Lefkoşa’da da kamp yeri bulamazlarsa yeni sezon hazırlıklarına kendi sahalarında devam edeceklerini vurguladı.

Musa ve Çağrı’nın yerine transfer yapılmayacak
Vehbi Özerem açıklamalarında takımdan ayrılan Musa ve Çağrı’nın yerine herhangi bir transfer yapmayacaklarını ve alt yapıdan gelen kendi gençlerine şans vereceklerini söyledi. Vehbi Özerem, takımla beraber şu an alt yapıdan gelen 6 futbolcunun da antrenmanlara çıktığını ve bu oyuncuları yavaş yavaş A takıma kazandıracaklarını vurguladı.


Fotoğraflar: Ferah BARIŞSEV

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473