banner564

Kazanan kim olacak

İki farklı hedefte olan Yalova ve Dumlupınar takımlarının 3 puanı hedefledikleri karşılaşma Ruso’da oynanacak

Kazanan kim olacak
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Birinci Lig’in son haftasında Yalova’nın cezası nedeniyle Başkent’te oynanacak karşılaşmada Yalova ve Dumlupınar takımları bir araya gelecek. Maç öncesi hazırlıklarını sürdüren iki takımın da şiddetle 3 puana ihtiyaçları olduğu gözlemlenirken, maçın zorluk derecesinin ise keyifli bir karşılaşma olacağına işaret ediyor.

Davutoğlu: Kaybetmemeliyiz
Yalova’nın başarılı çalıştırıcısı Gökmen Davutoğlu Dumlupınar maçı öncesi yaptığı değerlendirmede, play-off’a iddialı ve avantajlı girmek adına Dumlupınar maçını kaybetmemeleri gerektiğini vurguladı. Play-off serisinde avantaj yakalamak adına oynayacakları karşılaşmanın önemine de değinen Gökmen Davutoğlu, kritik ve zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini vurguladı. Maçın Lefkoşa’da oynanacak olmasının kendileri adına bir şey ifade etmediğini belirten Gökmen Davutoğlu, kendilerinin 13 haftalık bir serileri olduğunu, sadece Değirmenlik karşısında mağlup olduklarını deplasmanda ise kimliklerinin oldukça farklı olduğunu hatırlattı.

Süper ligi istiyoruz
Gelinen noktada Binatlı takımı ile play-off serisinde Süper lig adına çetin bir yarışa gireceklerini belirten Yalova Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, geçen yıl veda ettikleri Süper lige ise yeniden dönmek istediklerini aktardı. Başta camia olmak üzere oyuncu grubunun süper ligi ciddi anlamda arzuladığını aktaran Davutoğlu, Dumlupınar maçını kazanıp, artık gözlerini play-off serisine çevireceklerini vurguladı. Dumlupınar maçı öncesi takıma Burak ve Mahmut’un sakatlıklarının bulunduğunu aktaran Gökmen Davutoğlu, bu iki oyuncunun son durumlarının maç günü netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Kahraman: Ligi bitirmek istiyoruz
Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman ise Yalova maçı öncesi yaptığı açıklamada son derece zorlu karşılaşmayı kazanıp ligi bitirmek istediklerini belirtti. Kendisi ve takımın tecrübeli ismi Çoşkun adına oldukça anlamlı olan karşılaşmada galip gelen taraf olmayı hedeflediklerini aktaran Kahraman, maçın hazırlıklarını ise en iyi şekilde sürdürdüklerine vurgu yaptı. Yalova’nın çok iyi bir kadroya sahip olduğunu belirten Kılıç Ali Kahraman rakiplerinin süper ligi zorladığını ve bu yolda vize almak istediğini, kendilerinin ise play-out oynamak istemediğini belirtti.

Dağınık bir sezon geçirdik
Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman geride kalan 25 hafta adına takımın oldukça zor ve dalgalı bir sezon geçirdiğini belirtti. Sakatlılklar yanında saha sorununun bu noktalarda olmalarına en büyük etken olduğunu belirten Kahraman, dağınık bir sezonun ise artık sonuna geldiklerini vurguladı. Yalova ile Cumartesi Lefkoşa’da yapacakları maçı kazanmaktan başka bir şanslarının olmadığını belirten genç teknik adam kazanıp ligi play-out oynamadan noktalamak istediklerini vurguladı. Hakan Borataş, Turgut ve Mehmet Tozkoparan’da sakatlıkların bulunduğunu belirten Kahraman en iyi kadro ile Yalova’nın karşısına çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474