banner564

Kazanan Kristina Tkach

Euro-Tour Woman karşılaşmaları geçtiğimiz gün final karşılaşmaları ile tamamlandı

Kazanan Kristina Tkach
banner598
Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu ile Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu'nun (EPBF) işbirliğinde gerçekleştirilmekte olan Euro-Tour Woman’da kazanan Rus sporcu Kristina Tkach oldu.
Acapulco Resort Hotel'de 31 ülkeden 200'ü aşkın sporcunun katılımı ile gerçekleştirilmekte olan Euro-Tour Woman geçtiğimiz gün oynanan final karşılaşmaları ile tamamlandı. Yarı Final’de Ukraynalı Kateryna Polovinchuk’u 7-4 mağlup etme başarısı gösteren Rus sporcu Kristina Tkach adını finale yazdıran ilk sporcu oldu. Kristina Tkach’ın finalde rakibi Alman sporcu Veronika Ivanovskaia’yı 7-6 mağlup eden Belaruslu sporcu Marharyta Felifave oldu. Çekişmeli geçen final karşılaşmasında Belaruslu rakibini 7-3 mağlup eden Rus sporcu Kristina Tkach kupaya uzanan isim oldu.

Challenge Cup başladı
Bu arada sporcularımız dün start alan North Cyprus Challange Cup’da ilk karşılaşmalarını oynadılar. Büyük erkeklerde Orçun Altur rakibi Emir Konuklu’yu 9-8 mağlup ederken, Berk Mehmetçik Rus sporcu Andrey Sershtan’a 9-5, Hüseyin Borankan Türkiyeli sporcu Saki Kanatlar’a 9-4 Rüstem Aygünlü ise güçlü İngiliz sporcu Dairy Peach’a 9-0 mağlup oldu. 

Gençlerimiz başarılı
Gençlerde ise sporcularımız başarılı sonuçlar elde ettiler. Dün oynanan karşılaşmalarda Mustafa Alnar Rus sporcu Megan Radenakers’i, Aykın Burcu ise bir diğer Rus sporcu Lynn Piipeers’i aynı skor ile 8-2 mağlup ederken, birbirleriyle eşleşen sporcularımızdan Eniz Soğular Ercan Çeliktaş’ı 8-5, Osman Şanlısoy ise Hüseyin Arinsan’ı 8-2 mağlup etti ve adını bir üst tura yazdırdı.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2016, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474