banner564

Kenneth Omeruo İstanbul’a geliyor

Beşiktaş, daha önce anlaştığı Chelsea'nın 22 yaşındaki stoperini kadrosuna katıyor

Kenneth Omeruo İstanbul’a geliyor
banner598

Beşiktaş bir süre önce anlaşmaya vardığı Chelsea'nın 22 yaşındaki stoperi Kenneth Omeruo'yu İstanbul'a getirme kararı aldı. Nijeryalı oyuncu 1 yıllığına kiralık olarak siyah beyazlı takımda forma giyecek. Yönetim ayrıca Brezilyalı stoper Gil için de temaslarına devam ediyor.

Beşiktaş sezon öncesi 4. transferini açıklamaya hazırlanıyor. Siyah beyazlılar yaklaşık 1.5 ay önce anlaşmaya vardığı Kenneth Omeruo'yu kadrosuna katacak. Bonservisi Chelsea'da bulunan 22 yaşındaki defans oyuncusu 1 yıllığına kiralandı. İstanbul'a gelecek olan Nijeryalı stoper, sağlık kontrolünün ardından sözleşme imzalayacak. Yönetimin Omeruo ile daha önce
anlaşmaya varmasına rağmen, teknik heyetin istediği doğrultusunda transferde erteleme kararı almıştı.
Geçen sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak görev yapan Omeruo, 26 maçta forma giydi. Chelsea ile 2018'e kadar kontratı bulunan genç futbolcu daha önce Hollanda'nın ADO Den Haag ve İngiltere'den Middlesbrough takımlarında kiralık olarak forma giymişti.
Beşiktaş, Omeruo'nun yanı sıra, kadrosuna tecrübeli bir stoper eklemek için de temaslarına devam ediyor. Siyah beyazlılar Brezilyalı Gil konusunda Çin ekibi Shandong Luneng ile anlaşma aşamasına geldi. 29 yaşındaki oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak için Çin ekibi ile son detayları görüşen yönetim, 1 hafta içinde bu transferi de tamamlamayı planlıyor. 

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2016, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474