banner564

“Kıbrıs bayrama hazır olsun”

YDÜ Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü İlker Gözeneli, 1.lige çıkacaklarına inandığını ifade etti

“Kıbrıs bayrama hazır olsun”
banner598
Şükrü BURAĞAN – KTSYD / Yalova

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’ne çıkacak takımların belirleneceği Final Grubu’nda yer alan Yakın Doğu Üniversitesi’nde (YDÜ), son 2 maçın hazırlıkları sürüyor. Yarın Urla EDA, Pazar günü ise Mersin Basketbol Kulübü ile karşılaşacak temsilcimizde, başantrenör İlker Gözeneli, karşılaşmalar öncesinde umutlu açıklamalar yaptı.
Gözeneli, turnuvada oynadıkları ilk 2 maça değindiği konuşmasında, bu maçlarda heyecan ve rakipleri tanımama nedeni ile kopuk kopuk şekilde ve oyun içi bütünlüğü sağlayamayarak kötü oynadıklarını aktardı. 

“BGD maçını kaybettik, ama kimliğimizi bulduk”
Yenildikleri İstanbul BGD maçında ise gerek savunma, gerekse de hücumda iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Gözeneli, “Kaybettiğimiz bir maç olmasına rağmen, çok şey kazandığımızı düşünüyorum. Takım bütünlüğünün sağlanması, organize ve sistemli bir anlayışın sergilenmesi önemliydi. Maçı kaybettik ama kendi kimliğimizi bulduk” dedi.
Bu maçın ardından kazanılan BAKO ve Çankaya Üniversitesi maçlarında doğru basketbol oynadıklarını ve rahat galibiyetler elde ettiklerini belirten İlker Gözeneli, “Dar rotasyon içerisinde oyuncularımızı dinlendirme şansı bulduk. Kenardan giren oyuncularımızdan da iyi katkılar aldık ” şeklinde konuştu.

“Urla ve Mersin kaliteli kadrolara sahip”
Gözeneli, son 2 maç öncesinde takımın fiziksel durumunun iyi olduğunu, sakatlık geçiren Sinem’in de doktor raporuna göre oynayabileceğini ifade ederek, hem Urla’nın hem de Mersin ekibinin kaliteli kadrolara sahip takımlar olduklarını ifade etti.
Bu takımlara karşı da organize oynayarak farklarını ortaya koyabilmeleri durumunda galibiyetlerin geleceğini belirten İlker Gözeneli, takımın başarıya inandığını, bu iş için hazır olduğunu söyleyerek, “Pazar akşamı Kıbrıs bayram yapmaya hazır olsun” diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474