banner564

Miş destek istedi

Bugün Yalova ile önemli bir maça çıkacak olan Hamitköy’ün başkanı Miş, taraftarlarını takıma destek olmaya çağırdı

Miş destek istedi
banner598
Hamit SAKALLI

K-Pet 1.Lig Play-Off grubunda, bugün Atatürk Stadı’nda Yalova ile karşılaşacak olan Hamitköy'de, taraftardan destek bekleniyor.
Hakan Muhtaroğlu'nun yöneteceği maç öncesinde Hamitköy'ün başarılı kulüp başkanı Emir Miş, Hamitköy olarak sezon öncesinde sıkıntılı bir süreçten sonra kadrolarını oluşturarak genç futbolcuların ağırlıkta olduğu takım yarattıklarını kaydetti. Miş “Bu kadro ile ligin başlarında sıkıntı yaşasak da ilerleyen haftalarda toparlanıp 26 haftalık maratonu başarılı bir şekilde tamamladık” dedi.

Bu başarıda en büyük pay teknik heyet ve futbolcuların
Emir Miş başarılarındaki en büyük payın teknik heyet ve futbolcuların olduğunu belirterek “teknik heyet ve futbolcuların özverili çalışmaları ve hırsları sayesinde play-off maçları sonunda Süper Lig'e çıkma şansını elde ettik. Son haftalarda yaşadığımız sakatlık sorunu olmasa play-off'a daha iyi yerde de girebilirdik. Şu anda her şey kendi elimizdedir. Üç maçımızı da kazandığımız takdirde Süper Lig'e çıkacağız. Bunu başaracağımıza inanıyorum çünkü teknik heyet ve futbolcularıma inanıp güveniyorum” dedi.
 
Taraftara destek çağrısı
“Geride kalan sezon içerisinde taraftarımızdan yeterince göremediğimiz desteği,  play-off maçlarında görmek ve tribünlerde onların seslerini duymak istiyoruz” diyen Emir Miş, Yalova maçı ile birlikte taraftarını tribünlerde görmek istediklerini vurguladı. 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473