banner564

Kılıçali: Hedefimiz kazanmak

Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Kılıçali Kahraman GAÜ Çetinkaya karşısında hedeflerinin 3 puan olduğunu kaydetti

Kılıçali: Hedefimiz kazanmak
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet Süper Ligi’nde yarın Çetinkaya ile karşılaşacak olan Mağusa Türk Gücü’nü teknik direktörü Kılıçali Kahraman amaçlarının kazanmak olduğunu söyledi.

 “Yeni bir kadro kurduk”
Devre arası takımın başarına gelen ve ilk lig maçına Çetinkaya karşısında çıkacak olan Kılıçali Kahraman yaptığı açıklamada giden oyuncuların yerini yeni transferler ile doldurmaya çalıştıklarını ve yeni bir kadro kurduklarını söyledi. Kahraman takımın henüz tam hazır olmadığını ve tam hazır olması için 2-3 haftaya ihtiyacı olduklarını söyledi. Çetinkaya maçının zorlu olduğunu bildiklerini fakat hedeflerinin mutlak 3 puan olduğunu söyledi.

“Oyuncuları isteyerek biz aldık”
Devre arası Mağusa Türk Gücü’nden bir çok oyuncunun ayrılarak yerine yeni isimler gelmesi ile yeni bir sürece giren takımı Kılıçali Kahraman şu şekilde değerlendirdi: ”Devre arası bir çok oyuncu takımdan ayrıldı biz de kendi isteyerek yaptığımız transferler ile bu boşlukları doldurmaya çalıştık. Takımda birçok oyuncu takım ile çok fazla antrenman yapma şansı bulamadı. Sadece iki antrenman yapmış oyuncularımız var ve bu yüzden de takım tam olarak hazır değil. Her şeye rağmen bunları bahane etmeyerek biz sahaya en iyisini vermek için çıkacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2017, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474