banner564

KKTC takımı zorlu maçlara hazır

Türkiye Plaj Voleybolu Ligi’nde mücadele eden KKTC Team Island final maçları için Antalya’ya gidiyor

KKTC takımı zorlu maçlara hazır
banner598
Türkiye Plaj Voleybolu Ligi’nde KKTC Team Island adı ile ligde yer alan KKTC Voleybol Federasyonu takımı zorlu final haftası için yarın Antalya ‘ya gidiyor. 10 takımın yer aldığı ligde yaptığı müsabakalar sonucunda önce çeyrek finale yükselen takımımız orada elde ettiği sonuçlar ile son 4 takımın mücadele edeceği final grubuna yükselme başarısını gösterdi.
Takımımız Antalya’da hafta sonu oynanacak olan final grubu müsabakalarında en iyi dereceyi elde etmek için mücadele verecek. Takımımız, Türkiye Plaj Voleybolu Milli takımı oyuncularının oluşturudğu Halk Bankası ve İBA takımları yanı sıra Sırp Milli takımı oyuncusunun oluşturduğu Silicon Power Takımları ile zorlu bir mücadele verecek.

Gençlerimiz performanslarını ortaya koydu
Kaya “Gençlerimiz bugüne kadar yaptıkları mücadele ve ortaya koymuş oldukları performans ile KKTC voleybolunu en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Kendilerini yürekten kutluyorum. Aliosman Nurettin, Kemal Derebey ve Devrim Alibaba ortaya başarılı bir performans ile herkesin haklı takdirini almıştır. Hafta sonu oynanacak olan Final grubu müsabakalarında en iyi dereceyi elde etmek için mücadele edeceklerdir. Türkiye Plaj Voleybolu Ligi Final Grubu’nda mücadele etmeleri de onların ne kadar yetenekli ve başarılı olduğunun bir kanıtıdır. 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473