banner564

Smaçlar şampiyonluk için

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen voleybol liglerinde büyükler paly off müsabakalarında final oynayacak takımlar belli oldu.

Smaçlar şampiyonluk için
banner598
Erkeklerde yarı final serisi sonucunda rakiplerine 3-0 üstünlük sağlayan DAÜ ve GMBÇS finale adını yazdıran takımlar oldu. Bayanlarda ise YDÜ, YEBVK karşısında 3-0 seri ile finale yükselirken, DAÜ 3-1’lik seri sonucunda adını finale yazdıran diğer takım oldu.
Büyük bayanlarda play off final serisi ilk karşılaşması 24 Mart’ta Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Büyük Erkeklerde ise ilk karşılaşma 25 Mar tarihinde Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda oynanacak. Final serisi kazanılmış 3 maç esasına göre oynanacak. Erkeklerde DAÜ, bayanlarda ise YDÜ seriye 1-0 üstünlükle başlayacak. 

Genç bayanlarda klasman mücadelesi devam ediyor
Genç bayanlarda 3 hafta karşılaşmaları tamamlandı ve GMBÇS oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanarak yenilgisiz liderliğini devam ettirdi. GMBÇS zorlu müsabakada rakibi DAÜ 3-0’lık skorla geçerek haftayı galibiyetle kapattı. Gecenin diğer karşılaşmasında Lefkoşa da YEBVK, Vakıflar karşısında 3-0 lık net galibiyetle ayrıldı. Genç Bayanlar Ligi’nde 4. hafta karşılaşmaları cumartesi günü oynanacak.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474