banner564

Montajmış

Yunan Maliye Bakanı Varufakis'in orta parmak işaretinin sırrı çözüldü

Montajmış
banner598
Alman medyası günlerce Yunan Maliye Bakanı Varufakis'in Almanya'dan bahsederken "orta parmak" gösterip göstermediğini konuştu. O parmağın sırrı çözüldü. Alman komedyen Jan Böhmermann "orta parmağı" Varufakis'in videosuna monte ettiklerini açıkladı.
Yunanistan'ın borç krizi nedeniyle Atina ile Berlin arasında büyük gerginlik yaşanıyor. Alman Bild gazetesi, Yunanistan'a yeni kredi verilmemesi için büyük bir kampanya başlatmıştı. Söz konusu kampanyayı başarıya ulaştırmak için de, Yunanistan Maliye Bakanı Yanis Varufakis'e bir video üzerinden saldırıyordu. 

Bild uzmanlara inceletmişti 
Alman Bild gazetesi de, Varufakis'in "sahte" olduğunu iddia ettiği görüntüleri uzmanlara inceletmiş ve uzmanlar bu görütülerin sahte olmasının imkansız olduğunu belirtmişlerdi. 
Bu tartışmalar devam ederken Alman ikinci kanalı ZDF'de bir komedi programı hazırlayarak sunan Jan Böhmermann devreye girdi. Komedyen Böhmermann dün akşam ZDF'de yayınlanan programında Bild gazetesi yöneticileri ve Günter Jauch'la dakikalarca dalga geçtikten sonra bombayı patlattı.

İtiraf ettiler
Böhmermann, Varufakis'in video görüntülerine "orta parmağın" kendi ekibi tarafından yerleştirildiğini açıkladı. Video görüntüsünü YouTube'dan bulduklarını ve titiz bir çalışma sonrası montajlandığını belirten Jan Böhmermann, Bild gazetesi ve Günter Jauch'u yaptıkları gazetecilikten dolayı ağır dille eleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473