banner564

KKTC’nin gururu oldu

Yenicami altyapısında yetişen ve Galatasaray altyapısına giden Ahmet Sivri profesyonel sözleşme imzaladı

KKTC’nin gururu oldu
banner598
Yenicami alt yapısından yetişen ve sezon başında Galatasaray U21 Takımına dahil edilen 18 yaşındaki hücum oyuncusu Ahmet Sivri, profesyonelliğe ilk adımını dün attı. Ahmet, gol krallığı yarışında 13 golle zirvede yer alırken, bir süredir GS teknik heyeti tarafından da A takım idmanlarına çıkıyordu. Sivri Milli takım arasında Eyüpspor ile yapılan hazırlık maçında A takım futbolcuları ile birlikte maçta da forma giymişti. 

Dün imzayı attı
Genç isim dün menajeri Tekin Birinci ile birlikte attığı imza ile Galatasaray Spor Kulübü’nün profesyonel futbolcusu oldu. İmza sonrası konuşan genç oyuncu çok mutlu olduğunu ve bunun bir adım olduğunu daha fazla çalışarak daha iyi yerlere gelmek istediğini belirtti. Menejeri Tekin Birinci ise gururlu ve heyecanlı olduklarını Sivri'nin daha ileriye gideceğinden emin olduğunu ve bu bir başlangıçtır dedi.  Ahmet, Galatasaray A takımında resmi bir karşılaşmada 18 kişilik kadroda yer alması halinde tüm futbolculara uygulanan prim sistemine de tabi tutulacak. Spor servisi olarak Ahmet’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Denktaş’tan Ahmet Sivri mesajı…
Demokrat Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Galatasaray Futbol Takımı ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzalayan genç futbolcu Ahmet Sivri’yi tebrik etti.
Facebook hesabından bir ileti yayınlayan Denktaş, Sivri’nin kendisinin de gönül verdiği Yenicami Kulübünden yetiştiğine atıfta bulunarak, Kıbrıs Türk insanının kendine güvendiği takdirde başaramayacağı şey olmadığını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473