banner564

“Dersimizi iyi çalıştık”

CTP iktidarında; haysiyet, adalet, üretim ve hizmetin hakim olacağını söyleyen Erhürman, “Dipkarpaz için büyük hayallerim” var dedi

“Dersimizi iyi çalıştık”
banner598
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ve beraberindeki milletvekili adayları Dipkarpaz’da yurttaşlarla kucaklaştı. Köy kahvesinde düzenlenen halk toplantısında CTP’li heyet yoğun ilgiyle karşılandı. Erhürman konuşmasında Dipkarpaz için büyük hayalleri olduğunu söyledi. Haysiyet, adalet, üretim ve hizmetin hakim olacağı yeni hükümet döneminde ülkenin kalkınması için topyekûn bir mücadele çağrısı yapan Erhürman, “Halkın temsilcileri CTP’de buluştu. Sorunları da çareleri de çok iyi biliyoruz. Dersimizi iyi çalıştık. Bu düzeni biz değiştireceğiz” dedi. Halktan, parti programlarına ve kadrolarına göre oy kullanmalarını isteyen Erhürman, iktidar için tam yetki istedi. Sözleri sık sık alkışlarla kesilen Erhürman’a vatandaşlar, ülkenin umudu olduğunu, kendisini başbakan görmeyi çok istediklerini ve dürüst, çalışkan insanların yönetime gelmesini dilediklerini belirtti. 

“Dipkarpaz gençleri bölgede kök salacak”
Bölgede yapılacaklar hakkında bilgi verdiği konuşmasında Erhürman, “biz istiyoruz ki bu bölgede üç önemli ekonomik faaliyetin üçü de birlikte yürütülsün. İstiyoruz ki bu bölgede yapılacak yeni imar planıyla bu bölge alternatif turizm dediğimiz, 5 yıldızlı otellerin değil, butik ve küçük otellerin olduğu turizm modeline açılsın. Bu bölgede tarım tekrardan canlansın. Eşekler sorunu, eşeklere de tarıma da zarar vermeyecek şekilde çözülsün” dedi. Bölgede üniversite bölümleri açılması gerektiğini de belirten Erhürman, yeni dönemde ekonominin canlanması için gerekli tüm programların hazır olduğunu söyledi. 
Bu bölgedeki gençlerin yaşam koşullarının iyileştirilmesini hedeflediklerini kaydeden Erhürman, tek tek girişim yapılabileceğini ama bir araya gelip güçlerini birleştirirlerse daha yüksek oranda yardımla teşvik alacaklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473