banner564

Burnunu ve dişini kırdılar

Libya uyruklu iki öğrenci, alkollü oldukları için kendilerini mekâna almayan işletme sahibi Cengiz Çalışır’ı ciddi şekilde darp etti

Burnunu ve  dişini kırdılar
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, önceki gece “Ehli Keyif” isimli bara giden Libya uyruklu öğrenciler, Feraz Jamuta, Ahmed Khalifa ve Enmar Abdulkaren, alkollü oldukları gerekçesi ile kendilerini içeri almak istemeyen işletme sahibi Cengiz Çalışır’ı ciddi şekilde darp ettiği öne sürüldü. Çalışır’ın burnunu, dişini kıran zanlılar gözaltına alınarak Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.

İki gün tutuklular
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Engin Yıldız, zanlıların, önceki gece “Ehli Keyif” isimli işletmeye gittiklerini ve aşırı alkollü oldukları gerekçesi ile kendilerini içeri almak istemeyen Cengiz Çalışır’ı elleri ve ayakları ile vurmak sureti ile darp ederek, burun kemiği ve bir dişini kırdıklarını söyledi. Mesele ile ilgili soruşturmanın yeni başladığını bildiren Yıldız, mahkemeden süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gökhan Asafoğulları, zanlıların 2 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473