banner564

Kolcu: Yapacak işlerimiz var

Tahsin Mertekçi'nin zamansız ayrılışı sonra Yalova'nın teknik direktörü açıklamalarda bulundu

Kolcu: Yapacak işlerimiz var
banner598

Beyzade ÜNALMIŞ 

Batı temsilcisi Yalova'da Başkan Tahsin Mertekçi'nin vefatı sonrası zor süreç başlarken Teknik Direktör Derviş Kolcu takımı ayağa kaldırmanın planlarını yapıyor. Mertekçi'nin vefatını kabullenmenin zor olduğunu aktaran Kolcu, elbirliği içinde Yalova'yı bu saatten sonra hakettiği yere getirmek için daha fazla çalışacaklarını ifade etti.

Çok üzgünüz
Cuma akşamı oynanan Doğan Türk Birliği maçı sonrası talihsiz olayın yaşandığını belirten Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu, Doğan Türk Birliği maçı öncesi yine Tahsin Mertekçi'nin kendileri ile olduğunu ve o gece hareketleri, giyimi ve tavırlarıyla Mertekçi'nin her zamanki dönemden farklı bir gün geçirdiğini söyledi. Sabah karşı aldıkları haberle tam anlamıyla şok olduklarını dile getiren Derviş Kolcu, özellikle oyuncu kısmının yaşanan talihsiz olaydan ciddi anlamda etkilendiğini ifade etti. 

Mertekçi bana çok destek oldu
Kendisinin Süper Lig’de teknik adamlığa atılma konusunda Mertekçi'nin desteğinin olduğunu söyleyen Kolcu, belli dönemlerde sıkıntı çekseler bile bu konuyu anlatmanın çok farklı olduğunu belirtti. Pazartesi yaptıkları ilk idmanda çok kötü tablo ile karşı karşıya geldiklerini belirten Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu, Mertekçi'nin her idmana son bölümde geldiğini ancak bunun ne Pazartesi nede başka bir dönemde olacağının altını çizdi.

Kenetlenerek yola devam
Yaşanan süreci atlatmanın elbette zor olduğu söyleyen Derviş Kolcu, ancak bir yerden yeni ve temiz bir sayfa açmak zorunda olduklarını söyledi. Bu saatten sonra yapabildiklerinin en iyisini Tahsin Mertekçi için yapmanın görev ve borç olduğunu aktaran Kolcu, eski başkanlarında bir araya gelerek Mertekçi için daha güçlü olmak istediklerini söyledi. Oyuncularında kendi içlerinde kenetleneceğini Yalova oyuncu grubunun çok farklı duygular taşıdığını söyleyen Derviş Kolcu, zor süreçten kurtulmak için çok çalışacaklarını ifade etti.

Galibiyet istiyoruz
Ligin sekizinci haftasında Ozanköy ile yapacakları karşılaşmanın kendileri adına hem mental hem de puansal olarak çok fazla önem taşıdığını söyleyen Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu, Pazartesi akşamı oynayacakları karşılaşmada tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Ozanköy ile lig adına puansal olarak kritik bir haftanın kendilerini beklediğini söyleyen Kolcu, kazanıp yola devam etmek istediklerini ifade etti. 

En az hata istiyoruz
Önce Küçük Kaymaklı ardından ise Doğan Türk Birliği'ne mağlup olduklarını ifade eden Kolcu, alınan mağlubiyetlerde mazaret asla aramadığını ancak yapılan hakem hatalarının ise göz ardı edilmemesini istedi. Akafor'un gördüğü kırmızı kartın öncesinde yaşananların iyi irdelenmesi ve araştırılması gerektiğini ancak bunun yapılmadığını, yenilen kartın ağır olması ile birlikte yanlarına kaldığını söyledi. Doğan Türk Birliği maçında ise yine belli ve benzer pozisyonlarda maçın orta hakemi Mehmet Sezener'in pastayı eşit şartlarda dağıtmadığını bununda artık canlarını ciddi anlamda yaktığını söyledi. Yalova'nın da bu ülkenin takımı olduğunu ve şu an zaten aldıkları cezayı fazlasıyla çektiklerini söyleyen Kolcu, herkesin hata yapabileceğini ancak bunun süreklilik haline gelmesinin ileride yeni sıkıntılara yol açacağını belirtti. Yalova olarak zor günlerden geçtiklerini de belirten Kolcu, en erken zamanda iyi noktaya gelmek istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2017, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474