banner564

“Korkulu rüya olacağız”

Altı yıl ardan sonra Süper Lige yükselen Gençler Birliği’nin Teknik Direktörü Ahmet Ogan iddialı konuştu

“Korkulu rüya olacağız”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezon hazırlıklarına iki aydır devam eden Gençler Birliği’nde teknik sorumlu Ahmet Ogan, lige yönelik çalışmalara ise kalan iki haftada başlayacaklarını belirtti. Hazırlık dönemi çerçevesinde sekiz haftayı geride bıraktıklarını belirten Ahmet Ogan, lige hazır olduklarını da belirtti.

Sistem ve oyuncu tercihlerini belirledik
Geride bıraktıkları kamp döneminde özellikle sistem ve oyuncu tercihleri üzerinde durduklarını belirten Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, özellikle oyun sistemi üzerinde iyi durumda olduklarını belirtti. 

Gönyeli maçına hazır olacağız
Sezon öncesi istenilen yere transferin zamanında yapılmasına da değinen Ahmet Ogan, uyum sorunu yaşamadan iyi bir hazırlık dönemini planladıkları şekilde geçirdiklerinin altını çizdi. 23 kişilik oyuncu gurubu ile lige yönelik çalışmaların başladığını belirten Ahmet Ogan, önlerinde bulunan zamanı da iyi değerlendirip ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacakları Gönyeli maçına hazırlanacaklarının altını çizdi.

İlk maçlar zordur
Ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Gönyeli maçına da değinen Ahmet Ogan, her zaman için ilk maçların zor ancak önemli olduğunu belirtti. İkinci hafta kendi sahalarında karşılaşacakları Lapta maçına yansıması adına Gönyeli maçının kazanılması gerektiğini belirten Ahmet Ogan bu yönde ise ciddi anlamda mücadele edeceklerine vurgu yaptı. 

Kazanmak önemli
Kendileri gibi Gönyeli ve Lapta takımlarının geçen yıl Süper lige yükseldiğini belirten Ahmet Ogan ilk iki haftada bu takımlarla karşılaşacak olmalarının da oldukça enteresan geçeceğini belirtti. Alt yıl aradan sonra süper lige yükselen bir takım olarak kazanmanın önemli olduğunu belirten Ogan, süper ligde zor bir deplasman olmak istediklerinin altını çizdi.

Doğunun korkulu rüyası
Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan sözlerini tamamlarken, futbol anlamında rakipleri karşısında bu sezon korkulu rüya olmak istediklerin belirtti. Genç bir takım olmalarına rağmen tecrübesiz olduklarını belirten Ogan, ligin sürpriz takımları arasında yer almak istediklerini ve sezon öncesi belirledikleri ilk sekiz için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474