banner564

Kozan isyanlarda

Yükselme liginde mücadele eden Kozan’ın futbol sahası kurumaya terk edildi

Kozan isyanlarda
banner598
Kozan Spor Kulübü Başkanı Mert Boransel yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıldan beri büyük emekler ve paralar harcadıklarını ve köyün tek sosyal aktivitesi durumunda olan futbolu durdurma zihniyetinde olan kesimlere karşı mücadele ediyoruz dedi. 
Çok güzel bir çim sahaya sahip olduklarını ancak Spor Dairesi bizim suyu kesti ve çim sahamızı kurumaya terk etti. Aytaç Erbulak’ın emri ile bu olayın gerçekleştiğini söyleyen Başkan Boransel, köy gençliği için önemli bir tesisi yok etmeye çalışıyorlar diyerek tepkisini ortaya koydu. 
Kulübün ciddi ekonomik sıkıntılar içinde olduğunu ve köy halkı olarak kulübümüzü yaşatmak için çok çaba sarf ettiklerini ve devamlı katkı gördükleri Lapta Belediyesi’nin de katkısını kestiğini söyleyen Başkan Boransel, aynı zamanda saha sulamasına da destek veren Lapta Belediyesi bu katkıyı da keserek bizi çok zor durumlarda bıraktılar dedi. 
Spor Bakanlığı yetkililerinin ve Lapta Belediyesi’nin bu yanlıştan dönmelerini ve saha sulanması konusunda bize tekrar destek vermelerini talep ediyoruz diyen Boransel, aksi halde büyük paralar harcanarak yapılan köyün bu güzel sahasının yok olacağını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474