banner564

Kraliçe adayları final gecesine hazır

Takımın altyapısından yetişen oyuncuların takımdan ayrılması taraftarı ayağa kaldırdı

Kraliçe adayları final gecesine hazır
banner598

 K. Kaymaklı’nın alt yapısından yetişen ve serbest transfer hakkına sahip olan oyuncular takımdan birer birer ayrılmaya başlarken, taraftar da bu ayrılıklara isyan ediyor.

Başkent kulüplerinden Küçük Kaymaklı, geride kalan sezonda beklentilerinin ve hedeflerinin uzağında kalmasının ardından geçen sezon yaşanan sıkıntılardan sonra alt yapıdan yetişen Mehmet Kaygısız, Bayram Anday ve Hüseyin Adal takımdan ayrılmak için gün sayarken ilk ayrılık geçtiğimiz gün Mehmet Kaygısız’ın G. Gücü’ne transferi ile başlamıştı.

Yönetime tepkiler artıyor
Yeni sezon öncesinde Küçük Kaymaklı’nın alt yapısından yetişen 3 önemli futbolcusundan Hüseyin Adal ve Bayram Anday’ın da her an transferlerinin gerçekleşebileceği gelen bilgiler arasında. Mehmet Kaygısız’ın Gençlik Gücü ile anlaşmasından sonra Bayram Anday’ın da Doğan Türk Birliği ile görüşmesi Küçük Kaymaklı taraftarlarında huzursuzluk yaratırken, yönetime karşı da tepki oluşmaya başladı. Takım kaptanı Hüseyin Adal’ın da ilk tercihinin alt yapısından yetiştiği kendi kulübü olmasına rağmen, gelecek olan teklifleri değerlendireceği öğrenildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474