banner564

Gövde gösterisi yaptı

Harmancı’ya adaylık başvurusunda; TDP, CTP, YKP ve Bağımsızlık Yolu temsilcileri eşlik etti

Gövde gösterisi yaptı
banner598

 Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) LTB Başkan adayı Mehmet Harmancı, LTB Başkanlığı için İlçe Seçim Kurulu’na başvuruda bulundu.

Harmancı’ya başvuru esnasında TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, seçimde kendisini destekleme kararı alan Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), Yeni Kıbrıs Partisi (YKP) ve Bağımsızlık Yolu temsilcileri eşlik etti.

Harmancı, başvurusunu yaptıktan sonra basına yaptığı açıklamada, “Bundan 4 yıl önce, Lefkoşa’nın bir daha o en kötü ve o en pis dönemlerini görmemesi, Lefkoşa’nın bir daha popülizm uğruna bataklara sokulmaması, bazılarının amiral gemisi olarak nitelendirdiği ama bizim aşk ve sevgiyle baktığımız başkentin bir kez daha geriye götürülmemesi için ciddi bir yola çıktık” dedi. 

Bağımsızlık Yolu, Harmancı’yı destekleyecek
Bağımsızlık Yolu Lefkoşa Bölge Örgütü,  Lefkoşa’daki Belediye Başkanlığı seçiminde Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) adayı Mehmet Harmancı’yı destekleme kararı aldı.
Bağımsızlık Yolu Lefkoşa Örgütlenme Sorumlusu Ömer Tatlısu  yaptığı yazılı açıklamada,   Belediye Meclis üyeliği seçiminde de TDP ile işbirliği yapma ve Meclis üyeliğine ortak listeden aday gösterme kararı aldıklarını belirtti.
Tatlısu, Bağımsızlık Yolu’ndan  Ayşe İpçiler, Firuzan Nalbantoğlu, Sunalp Asena ve Mustafa Keleşzade’nin  TDP listesinden Belediye Meclis üyesi adayı olacağını açıkladı.

Başvurudan sonra Gürcafer’i ziyaret etti
Mehmet Harmancı, İlçe Seçim Kurulu’na resmi başvurusunu yapmasının ardından Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ile görüştü. Ziyarette Harmancı’ya TDP ve CTP Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.
Harmancı ziyarette yaptığı konuşmada, dört yıl büyük bir sorun olarak önlerinde 90 civarında dava bulduklarını, bunların neredeyse yarısının müteahhitlere olduğunu anımsatarak, “ne mutlu ki bugün buraya alnımız açık, başımız dik olarak geliyoruz” dedi. 
Birlik ile gerek yapı denetimi, gerekse doğaya bırakılan karbon ayak izlerini temizlemek için yeşillendirme çalışmalarını birlikte ele alarak uyguladıkların anımsatan Harmancı, Birlikle yürüttükleri Yaşlı Bakımevi Projesi’nin adımlarını attıklarının duyurusunu yaptı. 
Proje için KTİMB ile Şehir Planlama Dairesi’ne giderek bir yer talebinde bulunduklarını aktaran Harmancı, “Eğer bu olursa, umarım önümüzdeki yıllarda KTİMB ile çok önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atacağız” diye konuştu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473