banner564

5’inci yılında hayranları Soner Olgun'u yalnız bırakmadı

Letafet Bar’da 5’inci yılını kutlayan sanatçı yine unutulmaz gecelerden birine imza attı

5’inci yılında hayranları Soner Olgun'u yalnız bırakmadı
banner598

 Özgün müziğe yeni bir anlam katıp dünya müziğinden aldığı ilham ile notaları birleştiren isim Soner Olgun Mayıs ayının son konserini geçtiğimiz Cumartesi akşamı Letafet Bar’da gerçekleştirdi. 

Merit Park Hotel bünyesindeki Letafet Bar’da 5’inci yılını kutlayan sanatçı yine unutulmaz gecelerden birine imza attı. Gece, Soner Olgun Orkestrası’nın birbirinden güzel şarkıları ile başladı. Mekanı dolduran misafirlerin alkışları eşliğinde sahneye “Nazende” türküsü ile çıkan sanatçının enerjisi görülmeye değerdi. Birbirinden güzel eserleri gece boyunca izleyicileri ile birlikte seslendiren sanatçının özellikle geceye özel olarak hazırladığı repertuarında bu kez özgün müziğin en başarılı isimlerinden büyük usta Zülfü Livaneli şarkıları da yer aldı.
Yine bir konser klasiği olan doğum günü kutlamalarının yapıldığı gecede; güzel sesi ile başarılı kadın vokallerden biri olan Özlem Olgun da söylediği şarkılar ile geceye renk kattı. 
Soner Olgun bayram konserleri müjdesini de sevenlerine bildirdi. Soner Olgun, bayramın ikinci akşamı 16 Haziran Cumartesi akşamı yeniden Merit Park Hotel sahnesinde sevenleri ile buluşacak.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474