banner564

Kritik mücadele

K-Pet Süper Ligi’nde play-out sıralamasını ilgilendiren önemli karşılaşmada gözler Serdarlı 14 Ağustos Stadı’nda olacak

Kritik mücadele
banner598
Hamit SAKALLI

K-PET Süper Ligin 24. Haftasında karşı karşıya gelecek olan Serdarlı ile Çetinkaya’nın mücadelesi hem her iki takımı hem de play-out hattında bulunan diğer takımları yakından ilgilendiriyor. Bu zorlu karşılaşma öncesinde her iki takımın teknik direktörleri de hedeflerinin galibiyet olduğunu açıkladı. Serdarlı ve Çetinkaya arasındaki bu kritik karşılaşmayı ise tecrübeli hakem Savaş Tilki yönetecek.

Çimendağ: Galip gelmek istiyoruz
Serdarlı Teknik Direktörü Halil Çimendağ, karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamalarında Çetinkaya ile oynayacakları mücadelenin hem kendileri hem de diğer takımlar için oldukça büyük bir önem arz ettiğini vurguladı. Halil Çimendağ, kendi sahalarında oynamanın avantajını kullanıp galip gelmek istediklerini söylerken, yine de futbolun her şeye gebe olduğunu unutmadıklarını belirtti. Çetinkaya’nın ve kendilerinin kapasitesini bildiklerini ve takımı buna göre hazırladıklarını söyleyen Çimendağ, yine de Çetinkaya’nın her zaman Çetinkaya olduğunu ve bu yüzden tedbiri elden bırakmayacaklarını ifade etti.

Söz futbolcularda
Halil Çimendağ, takımı olabilecek en iyi şekilde karşılaşmaya hazırladıklarını, takımda herhangi bir eksik bulunmadığını ve sözün artık futbolcularda olduğunu belirtirken, üç puan için oynayacaklarını ancak yenemezlerse de yenilmeyeceklerini ifade etti.

Berkalp: Kazanmak zorundayız
Çetinkaya teknik patronu Cenk Berkalp, Serdarlı karşısında ligde bulundukları konumları ve puansal tabloya baktıklarında şiddetle üç puana ihtiyacı olduklarını ve bunu almak için sahaya çıkacaklarını belirtti. Cenk Berkalp, Serdarlı karşılaşması ile zorlu bir dönemece girdiklerini ve artık her karşılaşmaya final havasında çıkacaklarını belirtirken, son iki karşılaşmada aldıkları galibiyetlerin takıma pozitif etki ettiğini de vurguladı. Ayrıca Serdarlı’yı inceleme fırsatı bulduklarını ve iyice analiz ettiklerini belirten Cenk Berkalp, galibiyete inandıklarını söyledi.

Tam kadroyuz
Cenk Berkalp, Serdarlı karşılaşmasında tam kadro olarak sahada yer alacaklarını ve bundan dolayı istedikleri oyun planını uygulayabileceklerini vurguladı. Serdarlı karşılaşmasına takımı gerek antrenmanlar gerekse de toplantılarla motive ettiklerini ve takımdaki birlik beraberlik ortamını sağlayarak takıma galibiyet düşüncesini aşıladıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474