banner564

“Onu seviyoruz”

Rusya’da öldürdüğü 22 kadına tecavüz eden adamın cinayetleri itiraf etmesine rağmen ailesi hala masum olduğuna inanıyor:

“Onu seviyoruz”
banner598
Rusya’da öldürdüğü 22 kadının cesetlerine tecavüz eden Mihail Popkov'a tepki gösterilmesi gerekirken söz konusu kişi hâlâ seviyor. Angarsk şehrinde işlediği cinayetlerle Rusya'yı şoke eden Popkov'a, "kurt adam" lakabı takıldı. Çünkü psikopat katil, kurbanlarından birinin kafasını kesip kalbini söktü. 
Eski polis olan Popkov, 2012'de yakalanmış ve işlediği cinayetleri itiraf ettikten sonra ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.  Hem de tüm delillere rağmen Fakat ailesi, kuvvetli delillere ve suçunu itiraf etmesine rağmen Popkov'un masumiyetine hâlâ inanıyor. 48 yaşındaki karısı Elena Popkova, "Onunla 28 yıldır evliyim. Yanlış bir şeyler olduğundan şüphelensem tabii ki ayrılırdım" dedi.

“Onu destekliyorum” 
The Siberian Times'a konuşan Popkova, "Destekliyorum ve ona inanıyorum. Eğer bugün bırakılsa, tek bir kelime etmem ve birlikte yaşamaya devam ederiz. Seviyorum onu. Tüm bu yıllar boyunca bana hiç zarar vermedi. Onunla kendimi güvende hissediyordum" dedi. Popkov mahkemede itirafta bulunsa da işlediği tüm suçları ailesine inkâr etmiş.
Seri katil görüşmelerinde kızına "Katya, tüm bu suçlamalar peri masalı. Bu bir sistem ve ben de onun 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473