banner564

Ülke tanıtımına candan katkı

Usta sanatçı Soner Olgun, çekimini Kıbrıs’ta yaptığı Mağusa Limanı isimli şarkının klibi hakkında, Bakan Taçoy’a bilgi verdi

Ülke tanıtımına candan katkı
banner598
Türkiye ve Kıbrıs’ta geniş bir hayran kitlesi bulunan sevilen sanatçı Soner Olgun, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy’u ziyaret ederek, çekimini Kıbrıs’ta yaptığı Mağusa Limanı isimli şarkının klibi hakkında bilgi verdi.
Olgun’un “Mağusa Limanı” isimli şarkısına çekilen klip sinevizyon eşliğinde izlendi, Bakan Taçoy, Kıbrıs tanıtımına katkısından dolayı sanatçıyı kutladı.
Taçoy, ambargolar altında bulunan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanıtımının çok önemli olduğunu belirterek, sanatçıların bu tür çalışmalarının tanıtıma katkı sağladığını vurguladı.
Taçoy, “Özellikle uluslararası arenada kültür sanat adına yapılan çalışmalarda KKTC’nin denizi, kumu, güneşi yani tüm güzellikleri tanıtılabilir. KKTC’nin güzelliklerini anlatacak çalışmalar yapılması çok güzeldir ve siz bunu yaptınız size çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Olgun da Kıbrıs Türk halkının kendisini bağrına bastığını belirterek, KKTC halkına hediye için klip çekimlerini burada yaptığını belirtti.
Taçoy, Olgun’a klip çalışması için teşekkür plaketi takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474