banner564

Kriz kapıda

GAÜ-Çetinkaya ile antrenmanlara çıkan Sabri ve Raif kardeşlerin transferinin çözülememesi durumunda ceza gelebileceği öğrenildi

Kriz kapıda
banner598
GAÜ-Çetinkaya’nın transfer etmek istediği Sabri ve Raif Selden kardeşler için Bostancı Bağcıl kulüp başkanı Hasan Besim Futbol Federasyonu’ndan yardım istedi.
Besim Selden kardeşlerin bonservislerinin kendilerinde olduğunu ve kendilerinden izinsiz GAÜ-Çetinkaya antrenmanlarına katıldıklarını belirterek bu konuda şikâyet yazmaya hazırlanıyor. 
Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim’in KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’ndan konunun çözümü için yardım istemesinin ardından bir açıklama yapan Sertoğlu, Küçük Kaymaklı Kulübü’nün şikâyet etmesi durumunda KTFF Yönetim Kurulu’nun ikizlere ceza verme yetkisi olduğunu söyledi.
Buna göre Küçük Kaymaklı Kulübü’nden yapılacak şikayet, Selden kardeşlerin en az 1 yıl ceza almasına neden olabilecek.
Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, GAÜ-Çetinkaya’nın Selden kardeşleri transfer etmek istemesi durunda kendileriyle masaya oturup anlaşma sağlaması gerektiğini vurguladı. İkizlerin, kendilerinden izinsiz başka bir takımın antrenmanına katıldığını söyleyen Besim, buna razı olmalarının mümkün olmadığını, Selden kardeşlerin bu durumda sadece Bostancı Bağcıl ile antrenmana çıkabileceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2015, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474