banner564

KTSYD’den EAK’a ziyaret

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD), Kıbrıs Spor Yazarları Birliği’nin (EAK) daveti ile geçtiğimiz akşam Kıbrıs ile Bosna Hersek arasında GSP Stadı’nda oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçını birlikte izledi.

KTSYD’den EAK’a ziyaret
banner598
Eylül ayı içerisinde KTSYD’nin daveti ile dernek Genel Merkezi’ni ziyaret eden EAK başkan ve yönetim kurulu, ikili ilişkileri geliştirme adına bu kez KTSYD yönetim kurulunu Güney Lefkoşa’ya davet etti. Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde B Grubu’nda yer alan Kıbrıs’ın grubunda oynadığı son maç öncesi GSP Stadı’nda bir araya gelen EAK ve KTSYD yöneticileri birlikte yemek yediler. 

Kılıçoğlu: Asıl amaç birlikte bir şeyleri paylaşmak
EAK Başkanı Panaiotis Felloukas gecede yaptığı konuşmada KTSYD yetkililerini ağırlamaktan ve kendileri açısından önemli bir gecede bunu gerçekleştirmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken iki dernek arasındaki iletişimin ilerleyen zamanlarda artacağını belirtti. KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu yaptığı konuşmada EAK ile birlikte olmaktan mutlu olduklarını, asıl amacın birlikte birşeyleri paylaşmak olduğunu söyledi. Kılıçoğlu iki dernek arasındaki dostluğu daha da pekiştirmek istediklerini sözlerine ekledi.

Koutsokoumnis’ten ziyaret
EAK’ın organizasyonunda bir araya gelen iki derneğin GSP Stadı’nda gerçekleşen yemeğine Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) Başkanı Kostakis Koutsokoumnis ziyarette bulundu. Karşılaşmayı izlemeye gelen KTSYD yöneticileri ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Koutsokoumnis, iki derneğin buluşma adına güzel bir karşılaşmayı tercih ettiğini belirtti. Yönetim kurulu üyeleri daha sonra 3-2 Bosna Hersek üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmayı beraber izlediler.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474