banner564

Van araç sulara gömüldü

İşlem için Gazimağusa Limanı’na giden Kemal Kırıkkale, el frenini çekmeyi unutunca van arac denize doğru yol aldı

Van araç sulara gömüldü
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
   Gazimağusa Limanı’nda dün öğle saatlerinde ilginç bir olay yaşandı. Sürücüsü tarafından el freni çekilmeyen araç,  denize doğru yol alarak sulara gömüldü. 
    Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve  İtfaiye ekipleri olay yerine giderken, suya indirilen bir dalgıç ve vinç yardımı ile 10 metre derinlikteki araç, denizden çıkarıldı.
   Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre; dün saat 14.30 sıralarında Almeyda denizciliğe ait LY 164 plakalı araç sürücüsü tarafından Gazimağusa Limanı yolcu salonu yakınlarına park edildi. Araç sürücüsü Kemal Kırıkkale daha sonra bazı evrak işlemlerini yaptırmak için araçtan inerek yan binaya yürüdü. Bu esnada el freni çekilmeyen araç denize doğru akmaya başladı ve onlarca kişinin gözü önünde sulara gömüldü.
   Olayın ardından Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik ve Adli Şube ekiplerinin yanısıra Gazimağusa İtfaiye Şubesi’ne bağlı ekipler Gazimağusa Limanı’na gitti. Denize bir dalgıç indirilerek bağlanan araç, vinç yardımı ile 10 metre derinlikten çıkarıldı. 
   Denizden çıkan aracın büyük hasar gördüğü gözlemlendi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2017, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474