banner564

Kupa özgüvenimizi perçinledi

Süper Kupa’yı kazanan Mağusa Türk Gücü’nde büyük sevinç yaşanıyor

 Kupa özgüvenimizi perçinledi
banner598
Sezona kupa ile başlayan geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü’nde yüzler gülüyor. Takımın genç teknik adamı Ali Oraloğlu, Süper Kupa’yı kazanmanın sezon öncesi futbolcular açısından çok iyi motivasyon olduğunu söyledi.

“Kupaya sahip olduğumuz için çok mutluyum”
Futbolcuların bu kupa ile özgüvenli olarak sezona başlayacağını söyleyen Ali Oraloğlu, iki takımın da çok iyi mücadele sergilediğini ve sahaya gelen futbolseverlere çok güzel bir maç izlettiklerini söyledi. Ali Oraloğlu, buldukları son fırsatı iyi değerlendirip kupaya sahip oldukları için çok mutlu olduğunu da kaydetti.

“Uğur kalitesini kanıtlamış bir futbolcu”
Maçta iki gol kaydeden Uğur Gök’ün geçtiğimiz sezonda da çok iyi performans sergilediğini ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olduğuna vurgu yapan genç teknik adam, Uğur’un kalitesini kanıtlamış bir futbolcu olduğunu ve yeni sezonda da ondan üst düzeyde faydalanacaklarına inandığını söyledi.

“Kazanıp lige galibiyetle başlamak istiyoruz”
Sezonun ilk haftasında GAÜ Çetinkaya ile gece maçı oynayacaklarına da değinen Oraloğlu, GAÜ Çetinkaya’nın tecrübeli ve kaliteli bir kadroya sahip olduğunu, zor bir deplasmana gideceklerinin bilincinde olduklarını ancak lig şampiyonu ve Süper Kupa sahibi bir takım olarak maçı kazanıp sezona galibiyetle başlamak istediklerini de sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2016, 06:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473