banner564

Kupa sahibini arıyor

Lig öncesi en ciddi sınav olan Süper Kupa’da Mormenekşe ve Yenicami takımları Karadağ’da buluşuyor

Kupa sahibini arıyor
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Son şampiyon Yenicami ile kupa finalisti Mormenekşe 2015 -2016 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala süper kupa finalinde Lefke 16 Ağustos Stadı’nda buluşuyor. İki takımın Teknik Adamları Diyalog Spor Servisi’ne verdikleri demeçte, fair – play çerçevesinde maçın tamamlanması yönünde. 

Eralp Şerifoğlu: Sorunları kenara bıraktık
Mormenekşe takımının tecrübeli çalıştırıcısı Eralp Şerifoğlu, Yenicami maçı öncesi yaptığı değerlendirmede üzerlerinde bir takım sorunlar olduğunu, ancak mazeret olarak algılanmaması gerektiğini, zorlu maç öncesi ise tüm bunları bir kenara bıraktıklarını vurguladı. Geçtiğimiz hafta gerek Doğan Türk Birliği karşılaşması gerekse Rıchard ve David’de yaşananlar sonrası, takımın bunlardan olumsuz etkilendiğini aktaran Şerifoğlu, her şeye rağmen takımdaşlık ruhunu yeniden Mormenekşe olarak kazanmaları gerektiğini vurgu yaptı.

Kazanma kültürü var
Kupa finalinde karşılaşacakları Yenicami takımı ile ilgili olarak açıklama yapan Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, son iki yılın şampiyonu olan Yenicami’nin her şeye rağmen kazanma kültürü olan bir takım olduğunu belirtti. Rakipleri karşısında oyundan kopmayan ve kazanma ruhunu sahaya yansıtan bir Mormenekşe olmaları halinde istediklerini alabileceklerini aktaran Eralp Şerifoğlu, bu değerli kupa adına ellerinden geleni rakipleri karşısında yapacaklarını sözlerine ekledi.

Emre Perçinci: Hak ederek geldik
Yenicami’nin genç Teknik Adamı Emre Perçinci ise maç öncesi verdiği demeçte iki takımın da kupa finaline hak ederek geldiğini belirtti. Rakiplerinin kupa finalini ilk kez oynayacak olmasına rağmen, tecrübeli ve iyi oyunculardan kurulu olduğunu belirten Emre Perçinci, özellikle rakiplerini geçen haftaki Doğan Türk Birliği maçındaki performansla kıyaslamanın oldukça sıkıntılı olacağını vurguladı. Kupaya her iki takımın da istekli olduğunu belirten genç çalıştırıcı, performans olarak iyi durumda ve gününde olanın kupaya yakın olduğunu aktardı.

Öncelik fair – play
Zor maç öncesi seyirci ile futbol karşılaşmasının daha keyifli hale geleceğini hatırltan Yenicami Teknik Adamı Emre Perçinci sonrasında ise fair – play’ın unutulmaması gerektiğinin altını çizdi. Maça oldukça iyi hazırlandıklarını da sözlerine ekleyen Perçinci lig öncesi ne durumda olduklarını da görme adına önemli bir finalin kendilerini beklediğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2015, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474