banner564

Toyzz Shop artık Kıbrıs’ta

Türkiye’de 130’u aşkın noktada hizmet veren marka, 1001 Airport Mall ’da hizmete açıldı

Toyzz Shop artık Kıbrıs’ta
banner598
Kaliteli ve yenilikçi mağazacılık anlayışı ile Türkiye’nin dört bir yanında 130’a aşkın mağazası bulunan, Toyzz Shop hızla büyümeye devam ediyor.
Toyzz Shop ve Kıbrıs’ın köklü kuruluşlarından 1001 Grup’un güçlerini birleştirmesiyle Kıbrıs’a yepyeni bir mağazacılık deneyimi geliyor. Bu işbirliği ile Toyzz Shop, Kıbrıs’ta ilk mağazasını Kuzey Kıbrıs’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi 1001 Airport Mall ’da hizmete açtı.
Açılışı Toyzz Shop direktörü Mehmet Şenol Bilican, 1001 Grup direktörü Nazım Özel, 1001 Grup Genel Müdürü Mehmet Özel ve 1001 Airport Genel Müdürü Mehmet Akalın yaptı.
Toyzz Shop Pazarlama Grup Müdürü Didem Özgüven, mağazanın hizmete açılışından dolayı ekip olarak çok heyecanlı olduklarını, Kıbrıs’ta ki ailelere özel hazırlamış oldukları eğlenceli etkinliklerle, gün boyu sürecek indirimler ve kampanyalar ile eğlenceli bir deneyim yaşatmayı hedeflediklerini dile getirdi. Toyzz Shop’un Kıbrıs’ta açılan bu ilk mağazasının Kıbrıslı çocuklar ve aileleri için oyuncağın yeni adresi olacağına inandıklarını belirtti. Son olarak Kıbrıs’taki girişimlerinin 1001 Airport Mall mağazası ile sınırlı kalmayacağını, ilerleyen günlerde Lefkoşa Merkez, Magosa ve Girne başta olmak üzere yeni mağazalarının açılışlarını da gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2015, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474